Sydney Dilanda “Red Dust Storm” Yang Teruk!

perghhhhhh memang teruk la cuaca kat sydney neh kan

aku hengatkan kat kl je ada jerebu putih, sekali kat sydney kena dust storm warna merah / oren lagi tuh

memang teruk la kali neh kan. dengan hujan batu sekali

korang click je lah kat gambar bawah nak tengok banyak lagi gambar2 pasal sydney red dust storm ni

bencana alam yang tidak disangka2 melanda bumi sydney neh

semoga bencana alam sebegini tidak melanda bumi malaysia lah kan.

takziah pada warga sydney yang terpaksa menempuh langit merah yang teruk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Sydney Dilanda “Red Dust Storm” Yang Teruk!

  1. Ya! Ganas kan? Ribut “dust” dalam bahasa Malaysia adalah apa? Debu ke? :p

    Tapi pemandangan cantik kan?

    Reply

  2. mak aih.. suasana cam senja sepanjang masa je.. sang merah saga gitu~

    Reply

  3. apsal tetiba pasal sydney nie?

    Reply

  4. tu ahh… tgk gak dlm boston.com, memang giler ah.. merah je pemandangan sekeliling

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.