Savour Ice Cream Rawalpindi

Live Update: 26 Dec ’09, 4.38pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Haha sempat aku membelasah ice cream kat savour ice cream kat china market rawalpindi neh
Kat sini mmg ada mcm2 ice cream
Aku malas la nak cuba ice cream yg pelik2 karang x leh telah plak kan
So amik coklat ngan vanilla adjerlah kan. Hehe
Besar gak la kedai neh rasanya, dalam 2 scoop harga 35rupees, dalam sehengget lebih duit malaysia lah
Seb baik boleh telan, x delah rasa ubat mcm icecream yg aku pernah makan kat islamabad. Hehe
Jom ice cream !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.