Release Tension Ngan Beli Buku Travel

Live Update: 3 Jan ’10, 5.27pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe kalau tengah tension2 mmg best giler kalau dapat gi lepak kedai buku kan
Pastu terbeli la plak buku2 travel mcm neh
Ada satu je buku khaled hosseini tuh, tu pun pastinya yg last sekali aku akan bacalah kan
Dah terbeli buku neh kenalah plak jalan2 kan. Kalau x nyesal je beli
Hehe x sabar2 nak pergi uae la nanti kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Release Tension Ngan Beli Buku Travel

  1. huh, memang best bla beli buku travel, pastu boleh travel plak..hoho..

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : tu la pasal aku suka beli buku travel. lepas tuh surelah akan berangan2 nak travel sekali kan. hehe 🙂

    Reply

  2. buku a thousand splendid sun mcm best aje..huhuh

    Reply

    KNizam Reply:

    farah : hehe x sempat nak baca lagi pun ya 🙂

    Reply

  3. bestnye nak pegi UAE..nak ikut..hehe..

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : haha dah cancel la trip next weekend. hehe 🙂

    Reply

  4. Alexander dah beli ke belum.

    Reply

    KNizam Reply:

    mesticun : belum lagi. haha 🙂

    Reply

  5. Sebenarnya saya tak terfikir langsung nak beli buku
    pengembaraan.sebab selalu sesat.

    Reply

    KNizam Reply:

    mesticun : sebab sesat la kena beli buku kan. hehe 🙂

    Reply

  6. 1st time singgah sini,… membaca itu best,
    teruskan bro. btw, uae ade keje kosong tak? haha

    Reply

    KNizam Reply:

    muhafis : hehe check la kat internet, berlambak keje kosong woooo hehe 🙂

    Reply

  7. nk release tensen ke da mmg hobi membace bro?hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    azizan : haha dua2 sekali ok. hehe 🙂

    Reply

  8. biler dah baca tu sure teringin nak travel..pastuh jgn lupe usha tiket murah @ airasia ke tiger airways ke..lol..

    dulu saye kaki bace blog travelling.. skrg dah jadik kaki travel =P

    reading is good! pupuk minat membaca kat anak bangsa kita. insyaallah maju bangsa =)

    Reply

    KNizam Reply:

    hazwan : hehe tu la pasal kan. lepas membaca harus pergi jalan2 plak. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.