Picnic Yengko 2009 @ Port Dickson @ 25 Julai 2009 !

haha batch aku lagi sekali nak buat mega reunion

picnic yengko 2009 at port dickson

last mega reunion feb 2008 kat big school, sukantara 2008 !

kali neh kitaorang nak gegar pd la plaks. ahaks

– – – –

nantikan posting secara live from pd sabtu ini bermula pada 1000hrs hingga 1600hrs

mcm2 makanan ada. bbq chicken wings special pun ada

futsaltera dan volleyball x payah ckp la kan.

click here to view the bigger version of the posterama above

jumpa di saaaannnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaa !

p/s – dgr cerita dah ada snorkelling spots kat pd. betoi ka ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Picnic Yengko 2009 @ Port Dickson @ 25 Julai 2009 !

  1. Sejak bile plak pool koleq jadi PeeDee nehhh? Hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    nh : haha takde gambar kat pantai la. haha 🙂

    Reply

  2. Alamak bestnya, nampak gayanya this year kena bawa pelampung banyak2… ye and take a good picture ok.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : haha x ramai yang nak mandi. semua nak melantak adjer. haha 🙂

    Reply

  3. Bestlah korang boleh arrange reunion .. Budak aku.. hm.. Nak layan futsall pun susah

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe susah gak sebenarnya sebab semua sibuk giler ngalahkan menteri sekarang neh. kena plan 2-3 months ahead. hehe hehe 🙂

    Reply

  4. cam menarik je piknik kat pd…lama dah pakcik tak poei sana…

    Reply

    KNizam Reply:

    uncle G : hehe pergi pulau2 la best. boleh snorkelling sekali. hehe 🙂

    Reply

  5. rajin betul korang buat gathering…. friend forever…

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe tuh la kan. best wooooo kalau ada reunion mcm ni. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge