Passport Malaysia & Bulan Syawal. Hehe

Adoyai kena jugak la meninggalkan malaysia dalam bulan syawal neh kan
Been holding this thing since june lagi, then ramadhan then syawal
Dah puas beraya, now time untuk bekerja plak kan
Sedih plak nak meninggalkan bumi malaysia, tanahair terchenta neh
Will miss malaysia !

welcome to 33ยฐ43’0.13″Nย  73ยฐ 4’15.25″E

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 responses to “Passport Malaysia & Bulan Syawal. Hehe

  1. nak ke mana?

    nak pesan jajan..kehkeh

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : hehe nak pergi jauh n k jie. jajan tuh x de la kat sana ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. salam…
    wah ni nak pergi jauh ni
    ‘jangan sedeh kerana ianya akan mengundang HATI yang GUNDAh
    teruskan perjalanan dengan senyuman dihati
    pasti rakan rakan akan menanti KePUlangan MU:-)’

    Reply

    KNizam Reply:

    dee : hehe siapa la yg tak sedih nak meninggalkan tanahair terchenta kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. nak pergi jauh ke ni?

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : ye sangat jauh 4000km from kl. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. Nizam, Baru buat passport. Kalau tak silap skang ada pakej baru untuk passpotrt antarabangsa kan. Kalau tak silap RM100 untuk 2 tahun. Betul ker?

    Reply

    KNizam Reply:

    shaffik : hehe aku dah buat barulah nak keluar passport baru tuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. Bila bertolaknya, berapa lama . . . sedih seh, tapi tak pe kat sana still boleh tulis blogkan. Sy doakan selamat pergi and selamat kembali.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : yep selagi ada wireless internet, selagi tu lah boleh berblog. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. huhu..sedihnye..
    keje ape sampai ke sana tu bro? kat malaysia, tak boleh buat ke? ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    ada : one of the subs ada kat sana lor. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. bro ko ke mekah ker??? doakan kejayaan aku dalam apa jua serta dijauhkan dari perbuatan mungkar ye..mintak hati ni igt pada tuhan jer.. =)

    Reply

    KNizam Reply:

    roslan : hehe bukan pergi mekah ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. tu kalo ke mekah..kalo ke lain beli la cenderahati..kah3

    Reply

    KNizam Reply:

    roslan : hehe tengok la camner nanti kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. belajar-belajar la tengok kriket .. kalau terjumpa Osama kirim salam la ye

    Reply

    KNizam Reply:

    ewok : haha cricket is like a religion la kat sini. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. Kat mana tu bro??
    ala ko tunjuk longitud, lalitud ni mana aku tau..
    aku geografi fail..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : ala ko click je kat google surelah dia akan tunjuk location dia. x perlu hafal pun ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. waaa… nak pegi islamabad ke? woot woot!

    Reply

    KNizam Reply:

    ayumi : hehe yep hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. Bon Voyage.

    Will miss your treasure hunt scoops @treasurehuntmalaya.com

    Reply

    KNizam Reply:

    mike : yep will miss lots of big hunts this year. what to do. have to work here meh. hehe thanks ! ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. Nak pergi islamabad, pakistan buat pe.,. Pergi menetap terus ker… Lepas ni takde la JJCM malaysia dah… Anyway jaga diri kat negara org…

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : kerja lor. kalau ada masa akan buat edisi jjcm kat pakistan plak ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. aku cek 33ยฐ43โ€ฒ0.13โ€ณN 73ยฐ 4โ€ฒ15.25โ€ณE kat google map, pakistan da weh

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : yep mmg aku dah sampai ke bumi pakistan ni wei hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  15. keh keh.. rasakan.. hehe…. sesame lah kita berjauhan.. leh lepak sini .. abu dhabi.. sekarang dah musim sejuk!!

    Reply

    KNizam Reply:

    wai : haha nantilah abg datang abu dhabi. x sabar2 nak settle down kat sini la plak. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  16. pergh…
    nk pegi pakistan tu.
    ape cer?
    lepas ni buat coverage pasal food kat sana yek…

    Reply

    KNizam Reply:

    drakula : hehe yep akan buat edisi jjcm pakistan la plak lepas ni ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  17. aku akan merindui ko nnti…
    bluekk!

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : haha jgn risau blog aku akan sentiasa update ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge