Otak-Otak Kempas JB. Lazatnyer !

Otak-Otak Kempas JB. Lazatnyer !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

217 thoughts on “Otak-Otak Kempas JB. Lazatnyer !

  1. nk bagitau ni…. kt kuantan dh ada otak otak kempas.. satu tempat kt planet curry (kubang buaya), satu tmpat lg kt teluk cempedak (teratak tc)… meh la mkn ramai2 kt c2

    Reply

    KNizam Reply:

    awal : thanks for the info ya 🙂

    Reply

  2. akum… korang tau x camne resipi otak otak kempas? kalu tau bagitau la ye… sbb kalu kita ada ilmu, kalau diberi pd org.. kita akan dpt lebih lgi.. insyaallah

    Reply

    KNizam Reply:

    awal : alamak saya tak tahu la. hehe 🙂

    Reply

  3. resipinye senang je…ikan,santan,air,telur,tepung,n kari ikan,gula,garam,ajinamoto

    Reply

    KNizam Reply:

    ajoy : wahhhhh simple gak la recipe dia eh. hehe 🙂

    Reply

  4. tepung ape??sori la rahsia..resipi yg sy bg 2 asas je.sebenarnye otak2 kempas ada 20 jenis bahan..br la jd otak2 kempas.

    Reply

    KNizam Reply:

    ajoy : perghhhhhh resipi turun temurun ke tu eh. hehe 🙂

    Reply

  5. nak tanya nii.otak2 u 2 yg paling sedap ke?i ada jual otak2 jugak tp kempas punya,memang sedap.kalau order kat u,u bole hantar ke kat pagoh.kira macamane 2?nak test dulu bole?

    Reply

  6. Saya nak niaga otak2 kat KL. Bagaimana nak dat supply?

    Reply

    KNizam Reply:

    suhibbul : alamak kena contact supplier neh. saya tak sure la camner. hehe 🙂

    Reply

  7. salam…sape2 berminat beli popia otak2 kempas boleh hubungi saya 0172064540.datang khas dr johor

    Reply

    KNizam Reply:

    za : wahhhhh popia pun ada ek. hehe 🙂

    Reply

  8. sy merupakan pengusha otak-otak di kuala lumpur.sekirannya berminat sila hubungi saya 0133988818.Pemborong,penjual & pengedar diperlukan segera.

    Reply

    KNizam Reply:

    azranie : wahhhhh pengedar ni. hehe 🙂

    Reply

  9. salam…. lame x msk blog ni.. xde orang aju pertanyaan ke? saya ada kt kuantan.. dh lame berniaga otak otak kempas ni.. ada suply kt hotel jugak .. hmmm.. mana sume org ni dh menghilang..

    Reply

    KNizam Reply:

    awal : wahhh supplier berjaya ni ek. cool hehe 🙂

    Reply

  10. salam…sori nyibuk kt sini..saya ada wat bisnes kecil2lan otak2 popia dan otak2 daun nipah,jika berminat leh hubungi saya utk keterangan 0172064540

    Reply

    KNizam Reply:

    fiza : wahhhh masyuk tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  11. dan jika sesape sudi beri nasihat kt saya camne nk cari market utk apa sy buat ni.akan dtg saya nk wat kek coklat moist dlm cup

    Reply

    KNizam Reply:

    fiza : hehe google adjer. sure jumpa resipi yang best2 hehe 🙂

    Reply

  12. salam…saya baru try niaga popia otak2 n otak2 daun nipah..jika sesape minat nk beli leh hubungi 0172064540.dan sesape nk bg nasihat camne nk cari market sila la bgtau.lps ni nk wat kek moist dlm cup gak

    Reply

    KNizam Reply:

    fiza : hehe google adjer. senang gitu. hehe 🙂

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge