Otak-Otak Kempas JB. Lazatnyer !

Otak-Otak Kempas JB. Lazatnyer !

216 thoughts on “Otak-Otak Kempas JB. Lazatnyer !

  1. Saya nak niaga otak2 kat KL. Bagaimana nak dat supply?

    Reply

    KNizam Reply:

    suhibbul : alamak kena contact supplier neh. saya tak sure la camner. hehe :)

    Reply

  2. salam…sape2 berminat beli popia otak2 kempas boleh hubungi saya 0172064540.datang khas dr johor

    Reply

    KNizam Reply:

    za : wahhhhh popia pun ada ek. hehe :)

    Reply

  3. sy merupakan pengusha otak-otak di kuala lumpur.sekirannya berminat sila hubungi saya 0133988818.Pemborong,penjual & pengedar diperlukan segera.

    Reply

    KNizam Reply:

    azranie : wahhhhh pengedar ni. hehe :)

    Reply

  4. salam…. lame x msk blog ni.. xde orang aju pertanyaan ke? saya ada kt kuantan.. dh lame berniaga otak otak kempas ni.. ada suply kt hotel jugak .. hmmm.. mana sume org ni dh menghilang..

    Reply

    KNizam Reply:

    awal : wahhh supplier berjaya ni ek. cool hehe :)

    Reply

  5. salam…sori nyibuk kt sini..saya ada wat bisnes kecil2lan otak2 popia dan otak2 daun nipah,jika berminat leh hubungi saya utk keterangan 0172064540

    Reply

    KNizam Reply:

    fiza : wahhhh masyuk tuh kan. hehe :)

    Reply

  6. dan jika sesape sudi beri nasihat kt saya camne nk cari market utk apa sy buat ni.akan dtg saya nk wat kek coklat moist dlm cup

    Reply

    KNizam Reply:

    fiza : hehe google adjer. sure jumpa resipi yang best2 hehe :)

    Reply

  7. salam…saya baru try niaga popia otak2 n otak2 daun nipah..jika sesape minat nk beli leh hubungi 0172064540.dan sesape nk bg nasihat camne nk cari market sila la bgtau.lps ni nk wat kek moist dlm cup gak

    Reply

    KNizam Reply:

    fiza : hehe google adjer. senang gitu. hehe :)

    Reply

  8. salam kengkawan…tolong saya..saya di langkawi .mmg teringin dan berminat giler nak berniaga otak2 kempas nih…belom ada lagi di langkawi…harap2 doa kengkawan saya akan berjaya….tapi tolong kasi info mcm mana pihak pembekal nak hantar ke langkawi hari2..terima kasih

    Reply

    KNizam Reply:

    rusydan : cuba contact number tuh. saya tak jual ya :)

    Reply

  9. salam.. bosan tul, dh lama tak niaga otak-otak, mgu depan la start niaga balik.. raya la katakan.. takde org nk bongkar ke resipi otak kempas ni

    Reply

    KNizam Reply:

    awal : hehe sedap plak bila terkenangkan otak2 kempas kan. hehe :)

    Reply

  10. sya nk berniaga otak2 kempas..sya di pasir gudang.
    Nak tanya harga basah.
    Dapur?
    supplier yg bole supply otak2 tu kat saya.
    ada kurusus tak nak memamasaknya?
    ok .

    Reply

  11. Lan Otak-Otak Kempas JB yang Original
    Pengedar Di Lembah Klang

    Berminat untuk memulakan perniagaan secara
    kecil-kecilan juga dialu-alukan.

    Berminat??.. Sila Hubungi Lan @ 013-3055536

    Reply

    KNizam Reply:

    lan : perghhhh dah lama la x merasa otak2 neh ok. hehe :)

    Reply

  12. saya berminat nak jual otak-otak kempas yang sedap tu.macam ne nak dapat pembekal/pengedar otak-otak?saya tinggal di jelebu n.sembilan.
    t.q
    please email saya ye

    Reply

    KNizam Reply:

    zg : alamak saya tak sure la nak dapat kat mana. hehe :)

    Reply

  13. saya baru naka mula kan peniagaan otak2 tapi xtau nak cari kat ne suplier di kluang nie..bleh bg tau x ktner..segera heh..

    Reply

    KNizam Reply:

    eriene : saya pun x sure ya :)

    Reply

  14. salam.erm sy bks pniage otk2 kmpas di kluang dlu.tp sy da brpndah di putrajaya..nk cri suplyer unt0k otak2 kempas di ptrajaya..cl sy jika ad.0177994563.

    Reply

    KNizam Reply:

    jalil : nanti tunggu sapa2 reply ok :)

    Reply

  15. sy ni pengedar otak-otak jb di sekitar melaka dan lembah klang so sesiapa berminat boleh lah kol sy 17-7674556

    Reply

    KNizam Reply:

    kimi : hehe nanti ada la yang call tu kan. hehe :)

    Reply

  16. saya pembekal popia otak-otak, otak-otak JB, Otak-Otak Kempas, samosa dan roti boom .kalo nak ordre leh arr ordr 0134032097 linda

    Reply

    KNizam Reply:

    linda : wahhh kat klang valley ni ek hehe :)

    Reply

  17. camne saya nak contak awak.saya barminat nak berniaga tapi x tahu camne nak dapatkan bekalan jadi tolong lah selesaikan masaalah saya.hubungi saya ditalian 0163602435.itu pun kalau awak nak membantu saya.

    Reply

  18. saya nak jual otak2…saya nak cari supplier…xkira dari mane yang boleh supplier saya otak2….dari kempad k…gelang patah k…boleh call saya…017-7796909

    Reply

  19. untuk area pasir gudang boleh call 0127662005 en. roslan
    dia adalah agen sah otak-otak kempas utk area pasir gudang.

    Reply

    KNizam Reply:

    man : wahhh agen ek. hehe :)

    Reply

  20. untuk area kluang boleh call 0197214721 en. zulkifli
    dia adalah agen sah otak-otak kempas utk area kluang.

    Reply

  21. sy dari terengganu..sedang cari supplier otak2 kempas untuk mulakan bisnes..saper2 yang ahu tolong..sila contct no nie 0137029457

    Reply

  22. Salam sejahtera..
    Saya sedang membekal dan menjual otak-otak daun dan otak-otak popia dengan jenama’OTAK-OTAK SRI PINANG’yang dihantar oleh seorang pegusaha muslim dari Johor.Dengan rasa yang lebih pedas dan enak,perniagaan ini adalah perniagaan berisiko rendah.Kos permulaan ialah Payung(RM80),meja(RM30),dapur stainless stell(RM250),chest freezer 2nd(RM300) dan tong Gas(RM80).Stok akan dihantar jika order 1000 keping keatas sekitar Shah Alam.
    Sila hubungi saya atau datang ke’OTAK-OTAK SRI PINANG’di tapak penjaja TTDI JAYA ,SHAH ALAM untuk rasa dan runding.(012 2018741)

    Reply

  23. memerlukan 5ribu pcs 3hari minimum…..plz cal 0123434393….klau boleh pengurus otak2 kempas….8ogos start amek stok….

    Reply

  24. ad x kedai otak2 kempas area pj or kl..sy nk beli n jual la tp xtw kedai b’dekatan dgn sni..area pj or kl..

    Reply

  25. salam,en yas,da dpt ke lum stok otak2,kalo lum dpt hubungi la saya,tel;0123745310,lan,tapi mugkin awak kena ambik banyak kot sebab awak duk jauh 2

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge