Otak-Otak Kempas JB. Lazatnyer !

Otak-Otak Kempas JB. Lazatnyer !

Comments

  1. says

    sy nk jual otak otak nie tapi x de yg nk supply la

    KNizam Reply:

    sham : cuba check kat jb nun. surelah banyak kan. hehe :)

  2. Suhibbul Fata bin Abdul Samad says

    Saya nak niaga otak2 kat KL. Bagaimana nak dat supply?

    KNizam Reply:

    suhibbul : alamak kena contact supplier neh. saya tak sure la camner. hehe :)

  3. za says

    salam…sape2 berminat beli popia otak2 kempas boleh hubungi saya 0172064540.datang khas dr johor

    KNizam Reply:

    za : wahhhhh popia pun ada ek. hehe :)

  4. says

    knizam… nak tanye la, mcamne nk add chat box kt blog? cam kt blog awak ni

    KNizam Reply:

    awal : cekidaut kat shoutmix.com. semua ada kat sana ya :)

  5. azranie says

    sy merupakan pengusha otak-otak di kuala lumpur.sekirannya berminat sila hubungi saya 0133988818.Pemborong,penjual & pengedar diperlukan segera.

    KNizam Reply:

    azranie : wahhhhh pengedar ni. hehe :)

  6. says

    nk tanye pengedar ni… bape dia tolak harga sekeping otak otak ni

    KNizam Reply:

    awal : hehe kena tanya dia ni kot. hehe :)

  7. says

    salam…. lame x msk blog ni.. xde orang aju pertanyaan ke? saya ada kt kuantan.. dh lame berniaga otak otak kempas ni.. ada suply kt hotel jugak .. hmmm.. mana sume org ni dh menghilang..

    KNizam Reply:

    awal : wahhh supplier berjaya ni ek. cool hehe :)

  8. fiza says

    salam…sori nyibuk kt sini..saya ada wat bisnes kecil2lan otak2 popia dan otak2 daun nipah,jika berminat leh hubungi saya utk keterangan 0172064540

    KNizam Reply:

    fiza : wahhhh masyuk tuh kan. hehe :)

  9. fiza says

    dan jika sesape sudi beri nasihat kt saya camne nk cari market utk apa sy buat ni.akan dtg saya nk wat kek coklat moist dlm cup

    KNizam Reply:

    fiza : hehe google adjer. sure jumpa resipi yang best2 hehe :)

  10. fiza says

    salam…saya baru try niaga popia otak2 n otak2 daun nipah..jika sesape minat nk beli leh hubungi 0172064540.dan sesape nk bg nasihat camne nk cari market sila la bgtau.lps ni nk wat kek moist dlm cup gak

    KNizam Reply:

    fiza : hehe google adjer. senang gitu. hehe :)

  11. rusydan says

    salam kengkawan…tolong saya..saya di langkawi .mmg teringin dan berminat giler nak berniaga otak2 kempas nih…belom ada lagi di langkawi…harap2 doa kengkawan saya akan berjaya….tapi tolong kasi info mcm mana pihak pembekal nak hantar ke langkawi hari2..terima kasih

    KNizam Reply:

    rusydan : cuba contact number tuh. saya tak jual ya :)

  12. says

    salam.. bosan tul, dh lama tak niaga otak-otak, mgu depan la start niaga balik.. raya la katakan.. takde org nk bongkar ke resipi otak kempas ni

    KNizam Reply:

    awal : hehe sedap plak bila terkenangkan otak2 kempas kan. hehe :)

  13. khalid says

    sya nk berniaga otak2 kempas..sya di pasir gudang.
    Nak tanya harga basah.
    Dapur?
    supplier yg bole supply otak2 tu kat saya.
    ada kurusus tak nak memamasaknya?
    ok .

  14. Lan says

    Lan Otak-Otak Kempas JB yang Original
    Pengedar Di Lembah Klang

    Berminat untuk memulakan perniagaan secara
    kecil-kecilan juga dialu-alukan.

    Berminat??.. Sila Hubungi Lan @ 013-3055536

    KNizam Reply:

    lan : perghhhh dah lama la x merasa otak2 neh ok. hehe :)

  15. zg says

    saya berminat nak jual otak-otak kempas yang sedap tu.macam ne nak dapat pembekal/pengedar otak-otak?saya tinggal di jelebu n.sembilan.
    t.q
    please email saya ye

    KNizam Reply:

    zg : alamak saya tak sure la nak dapat kat mana. hehe :)

  16. ERIENE says

    saya baru naka mula kan peniagaan otak2 tapi xtau nak cari kat ne suplier di kluang nie..bleh bg tau x ktner..segera heh..

    KNizam Reply:

    eriene : saya pun x sure ya :)

  17. maizan says

    saya duk di perak..mcmana nak dapatkan otak2 ni …nak niaga

    KNizam Reply:

    maizan : wahhhhh peluang ni hehe :)

  18. jalil says

    salam.erm sy bks pniage otk2 kmpas di kluang dlu.tp sy da brpndah di putrajaya..nk cri suplyer unt0k otak2 kempas di ptrajaya..cl sy jika ad.0177994563.

    KNizam Reply:

    jalil : nanti tunggu sapa2 reply ok :)

  19. kimi says

    sy ni pengedar otak-otak jb di sekitar melaka dan lembah klang so sesiapa berminat boleh lah kol sy 17-7674556

    KNizam Reply:

    kimi : hehe nanti ada la yang call tu kan. hehe :)

  20. farhan says

    sapa yg bminat nk buka otak2 di perak boleh col no nie 0134133986@0174351845

    KNizam Reply:

    farhan : wahhh mcm menarik je ni. hehe :)

  21. says

    saya pembekal popia otak-otak, otak-otak JB, Otak-Otak Kempas, samosa dan roti boom .kalo nak ordre leh arr ordr 0134032097 linda

    KNizam Reply:

    linda : wahhh kat klang valley ni ek hehe :)

  22. lee says

    camne saya nak contak awak.saya barminat nak berniaga tapi x tahu camne nak dapatkan bekalan jadi tolong lah selesaikan masaalah saya.hubungi saya ditalian 0163602435.itu pun kalau awak nak membantu saya.

  23. pakcik muda says

    salam…
    sya dari langkawi, nk taw cmna nk order otak-otak nih??

    KNizam Reply:

    pakcik : call je number2 di atas ya hehe :)

  24. miza says

    saya nak jual otak2…saya nak cari supplier…xkira dari mane yang boleh supplier saya otak2….dari kempad k…gelang patah k…boleh call saya…017-7796909

  25. man says

    untuk area pasir gudang boleh call 0127662005 en. roslan
    dia adalah agen sah otak-otak kempas utk area pasir gudang.

    KNizam Reply:

    man : wahhh agen ek. hehe :)

  26. man says

    untuk area kluang boleh call 0197214721 en. zulkifli
    dia adalah agen sah otak-otak kempas utk area kluang.

  27. Faiz says

    sy dari terengganu..sedang cari supplier otak2 kempas untuk mulakan bisnes..saper2 yang ahu tolong..sila contct no nie 0137029457

  28. Pakdin says

    Salam sejahtera..
    Saya sedang membekal dan menjual otak-otak daun dan otak-otak popia dengan jenama’OTAK-OTAK SRI PINANG’yang dihantar oleh seorang pegusaha muslim dari Johor.Dengan rasa yang lebih pedas dan enak,perniagaan ini adalah perniagaan berisiko rendah.Kos permulaan ialah Payung(RM80),meja(RM30),dapur stainless stell(RM250),chest freezer 2nd(RM300) dan tong Gas(RM80).Stok akan dihantar jika order 1000 keping keatas sekitar Shah Alam.
    Sila hubungi saya atau datang ke’OTAK-OTAK SRI PINANG’di tapak penjaja TTDI JAYA ,SHAH ALAM untuk rasa dan runding.(012 2018741)

  29. mell says

    memerlukan 5ribu pcs 3hari minimum…..plz cal 0123434393….klau boleh pengurus otak2 kempas….8ogos start amek stok….

  30. aji says

    sy dr seremban…cmner nk dpt supplier?nk bisnes bln ramadan ni

    KNizam Reply:

    aji : alamak kena tanya sapa2 dealer ya :)

  31. ain says

    ad x kedai otak2 kempas area pj or kl..sy nk beli n jual la tp xtw kedai b’dekatan dgn sni..area pj or kl..

  32. yas says

    Saya dari dungun,dan berminat utk berniaga otak2,sesiapa yg boleh supply kat saya call no ni 0199197722

  33. lan says

    salam,en yas,da dpt ke lum stok otak2,kalo lum dpt hubungi la saya,tel;0123745310,lan,tapi mugkin awak kena ambik banyak kot sebab awak duk jauh 2

Leave a Reply