New Divide (OST Transformers Revenge of The Fallen) – Linkin Park

mcm biasa linkin park akan nyanyikan sountrack transformers kali neh

mmg cool giler dowh vclip dia. mmg tak menghampakan aku. haha

apa2 pun semua dah tak sabar nak tunggu transfomers revenge of the fallen kan

aku pun tak sabar2 dah ni. haha

best kan. mcm biasa la rock giler beb !

tambah plak dengan filem yang bakal dinantikan 2009 neh kan

mmg tak sabar beb

aku rasa neh filem terbaik la lepas lotr kan. hehe ๐Ÿ™‚

apa-apa pun layan je lah youtube yang lain pasal transformers kat bawah neh ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 responses to “New Divide (OST Transformers Revenge of The Fallen) – Linkin Park

  1. aku dah ambil cuti 24/6 ni ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. ni yang susah ni.. you tube tersangkut sangkut.
    malam malam hagaknye wimax ni tak berapa nak
    nampak jalan pergi ke umah aku… lagipon kene
    panjat tangga.. itu pasal slow jer connection kalau malam.
    erm.. demm~

    Reply

  3. azwan : perghhhh ko lagi advance ek. cool ! hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. kreuger : hehe amacam p1. buat la review sket tau. ehhe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. hehehe… si khai dah buat review bro.
    segan ar.. die dah buat complete review.
    jadi tak pe la.. aku batalkan niat aku.

    xceli nak citer pasal p1 secara tech.
    tapi disebabkan takut org kate meniru..
    aku lupe kan je la niat aku tuh..
    lagipon aku ni mane reti nak review, kondem pandai la~
    hehehe~

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : ala ko buat la sekali. lain2 review takpe. hehe neh untuk kawasan perumahan ko plak. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. x sabar nak tgk movie ni..kompem kalah fast furious.haha

    Reply

    KNizam Reply:

    azizan : hhe semua movie kalah except lotr la kot. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. gempakk! kompem tgk!

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : hehe semua dah tak sabar2 nak tengok neh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. i don’t want to missed it. huhu..

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : hehe sure pecah panggung la weekend neh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. aku dah tempah tiket 24 aribulan ni..haha
    yeah..tak sabar nak tengok

    Reply

    KNizam Reply:

    kusu : perghhhhh hebat ko. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. Wah….siap amik cuti yang tahan
    mmg kipas ssh mati filem nie
    aq yang bukan peminat tegar wayang
    pn dah rs gegarannya

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : masa tx yang pertama aku tengok show kul 2 pagi ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. Fuh. Semangat Transformers nih.

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : haha semua tengah tunggu esok je ni. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. tak sabar dah nk tengok! anak aku lagi lah. aku kasik tengok trailer dan hari-hari mintak nak tengok wayang. huhu.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe bebudak lagi la seronok kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. Membe aku cakap tiket abes dah utk hari ni dgn esok. Tapi ada membe yang dah dapat torrrent punya. Cepat gile.

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : perghhhh dah ada torrent eh. cepat dowh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. I watched the Transformers cartoon version during my childhood days. It is nice to know that good computer graphics brought the Transformers back again. I wish to see more of the Dinobots in action perhaps on another sequel.

    Reply

    KNizam Reply:

    body : wow the cartoon version meaning the movie ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge