National Geographic Documentary – Great Migrations

pagi tadi aku tertengok documentary pasal great migrations kat natgeo

kali ni pasal butterfly. jauh tuh beb butterfly ni terbang ok

from mexico up to north canada. adalah dalam 700km tuh

best la depa ni mengkaji binatang2 yang migrate ni kan

mmg menakjubkan sebab rama-rama ni boleh track exactly kat mana mexico & canada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “National Geographic Documentary – Great Migrations

  1. aku suke tengok rancangan ni. best. tapi layan macam tu jer la. tadek plak buat koleksen. kalau ade estro beyon kan best. ni pon kire beryukur ar ade estroboy pon kire ok la. itu pon tak larat nak bayaq. haha…

    anyway bro, hang ok ke kat sana? sorry lame tak komen kat sini. tapi sempat jugak la mengusaha khabar berita hang kat sini setiap hari.

    Reply

  2. eh… tukar template bersalji.. hehehe.. tau la sana dah nak masuk musim salji kan. saje nganjing kat sni plak~

    Reply

  3. rama-rama takyah pakai gps.. tak sesat punya.. hehe

    Reply

  4. org kita pakat dok tengok mari menari

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge