Nasi Lemak, Sambal Ikan Bilis Rangup, Telur Rebus Kekuningan & Timun, Islamabad Style!

mcm x percaya aku berjaya masak nasi lemak sambal ikan bilis tadi

hehe recipe dia x de lah susah mana pun nak buat kan. hehe 🙂

tengok je lah gambar sambal dia kat bawah neh ok

memang lengkap la ngan sambal ikan bilis, telur rebus ngan timun sekali ok

semuanya dimasak dalam less than 2 hours adjer

dah lapar giler beb masa tuh. haha kalau kat kl x de nyer aku nak masak2 neh

kalau nak tengok special posting pasal nasi lemak sambal ikan bilis islamabad style, click sini ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Nasi Lemak, Sambal Ikan Bilis Rangup, Telur Rebus Kekuningan & Timun, Islamabad Style!

  1. Tahniah ye kerana berjaya masak nasi lemak, sambal tu tak tahan melihatnya. Kalau ada ubi rebus ke, nasi biasa ke . . sedapnya.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : hehe senang je nak masak sebenarnya. x de la sesusah mana kan. hehe 🙂

    Reply

  2. wahh..hebbat2..dan sungguh menyelerakan..

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : hehe kena masak sambal dulu. kalau sambal sedap gerenti semua sedap. hehe 🙂

    Reply

  3. sambal yg sedap cicah cekodok bawang…erm…sedapnyer…
    aiyak..masih masa keje nie, xper esok suruh cik adik buat ler…huhu..
    slmt menjamu selera…

    Reply

    KNizam Reply:

    ejam : perhhhhhhhh ni yang aku nak buat jemput2 petang neh. hehe 🙂

    Reply

  4. Terpandang gambo sambal ni teringin nak buat tapi apakan daya pemalasnya dalam ati

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe senang giler ah zool. sapa2 pun boleh buat sebenarnya. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge