Nasi Lemak, Sambal Ikan Bilis Rangup, Telur Rebus Kekuningan & Timun, Islamabad Style!

mcm x percaya aku berjaya masak nasi lemak sambal ikan bilis tadi

hehe recipe dia x de lah susah mana pun nak buat kan. hehe 🙂

tengok je lah gambar sambal dia kat bawah neh ok

memang lengkap la ngan sambal ikan bilis, telur rebus ngan timun sekali ok

semuanya dimasak dalam less than 2 hours adjer

dah lapar giler beb masa tuh. haha kalau kat kl x de nyer aku nak masak2 neh

kalau nak tengok special posting pasal nasi lemak sambal ikan bilis islamabad style, click sini ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Nasi Lemak, Sambal Ikan Bilis Rangup, Telur Rebus Kekuningan & Timun, Islamabad Style!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.