My Ex Coach Mr Thaman Singh



My Ex Coach Mr Thaman Singh, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehe kalau korang nak tahu ni la coach aku dulu masa kat mckk
Mr Thaman Singh, yang coach aku masa U15 and U14 tounament
Team kitaorang dapat jadi champion inter sbp north zone 1991 kat syed putra kangar
Now i am hoping for his magic again
For the benefit of the present boys
Good luck boys for the semi finale tomorrow !
Good luck to MigDuck Coach sekali. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “My Ex Coach Mr Thaman Singh

  1. mak oi.. rindunya aku bila nengok Grays Stick tu… teringat masa zaman kegemiliangan hoki dalam hidup aku masa skolah rendah dulu….

    ntuk budak2 kat dalam gambar, moga berjaya yer//

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : hehe ko main hoki gak eh. kat mana tuh ?

    Reply

  2. aku main hoki ms sekolah rendah jek. tu pon reserved jek.

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : hehe aku pun main since srk lagi la. hehe ๐Ÿ˜‰

    Reply

  3. Aku dah main hampir semua tuff kat Malaysia ni hehehe, itu dulu ler ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : hehe ko sure tak pernah main turf kat kuala kangsar kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. zaman2 aku TS jadi coach cricket…bukan coach hoki kalau tak silap aku…

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : owh ye ke. hehe zaman aku cikgu thaman coach hoki u-15 and cikgu koja coach u-18 ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. main hoki ni kdg2 mcm main snuker..
    sakit belakang..

    Reply

    KNizam Reply:

    adi : hehe sakit belakang kalau x warm up betul2 tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. it’s good to see that he’s back training the hockey team. makes the game so simple.we won u-15 district when he was coach.

    wondering of he still uses the 3-3-4 formation? “attack is the best form of defense” he once said.

    Reply

    KNizam Reply:

    zarin ; yep masalahnyer before this koleq dah selalu kalah u-18 since 1997-2009 (except 2004). susah woooo nak turn back the winning culture. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. hohoho..hoki erk..last aku stop main sbb kena tibai ngan kayu tu masa lawan antara daerah..sengal tul minah tu..sakit gile tulang kering aku even pakai guard

    Reply

    KNizam Reply:

    catzer : ala biasa la tuh. kalau tak injured x sah la kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. lama gak tak main…sejak dh start keje…
    the best sport i would say…
    my time..my school RMC was strong too…won plenty tournaments

    Reply

    KNizam Reply:

    mmmurrlyy : hehe masa 93 kitaorang kalah dengan korang kat mckk pitch. masa 94 takde carnival mc-rmc kan. hehe ๐Ÿ˜‰

    Reply

  9. Dah lama tak dengar mighty duck . . . hoping dia org berjaya ye

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : hehe tewas finale la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. singh is king.. ooops.. padammmmms

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : wahhhhhhh ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge