Mood Bercuti Ala2 Tradisional Naik Train – Gaya Travel Nusantara Edisi FEBRUARI 2009 !

malam tadi aku terfikir something la

jeng jeng jeng…. saspennsss kejap.. tinG!

dah lama plak rasanya tak naik train kan

hehe. so hengat nak naik train express wau

from kl sentral ke tumpat

tapi masalahnyer. ok ke ?

apa yg aku boleh buat dalam perjalanan

should aku detour ke mana ?

or just straight ke tumpat dan start bercuti ke sana

hehe sebenarnya aku nak cuba berblog secara live dari dalam train

tu adjer. hahha

idea tercetus masa aku beli majalah gtn neh la.

mcm best je kalau bercuti2 malaysia naik train kan….

kalaulah train from singapore ke china tuh dah siap

sure best kan. boleh jelajah kesemua negara dalam train adjer. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 responses to “Mood Bercuti Ala2 Tradisional Naik Train – Gaya Travel Nusantara Edisi FEBRUARI 2009 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.