Mighty Ducks Team Building 2008 @ Kem Rekreasi Kg Raja Intan Suraya, Sungai Siput

team building mighty ducks 2008 dah habes dah

aku sampai kl around 2100hrs ahad malam.

penat dowh

yang datang : aku, rough, epito, chibiok, ezam, mpro, badut & chamat

yang x dapat dtg : canoe, wong & joe (dah syed asrul. hehe)

cikgu khairi pun ada gak! haha

overall mmg puas hati lah kan. penat pun ader gak.

activity yang kitaorang buat:

  • camping + hujan (then masuk dok chalet) <– bertuah bebudak tuh! haha korang mmg bernasib baik la kan
  • masak sendiri ramai2. syok woo. hehe menunya ialah:
    • nasi lemak hangit + sotong sambal power + telur rebus + ikan bilis goreng
    • beehon goreng + bbq + sausages + burger daging + ayam marinated. perghhh heaven!
    • nasi puteh recipe makcik intan suraya + ayam goreng + sayur kangkung dan kobis masak lemak + makan dalam hujan lebat giler…perghhh sedap nyer
    • kopi panas + teh boh + air oren + air sirap + biskut kering (ada gula sket) utk minum petang
    • nasi goreng (nasi puteh overnight) + ayam goreng + sayur sambal pedas giler. haha
    • kueh-mueh + nasi lemak <— sherry sponsored
    • pizzaaa <— sapa yang bawak eh ? lupa la plaks
    • goreng pisang karai <— diseludup dengan avanza
    • cendol kuala before sesi EGM <— noni kaper sponsored
  • fitness training led by chamat
  • tough rugby by epito
  • pasang khemah blindfolded and kena ikat tangan. mencabar wooo
  • jerry springer. luahan perasan & strategy masa depan. hehe
  • target settings for 2008-2010
  • do’s and dont’s dalam game hockey
  • explorace ke kg raja intan suraya
  • sesi karaoke dengan lagu2 indon. hahaha billaaa akuuu suddaaa tiiaadaa. eh silap. tuh bukan lagu indon, tapi lagu orang malaysia lah!
  • teambuilding game – bird’s nest (ala2 stadium sarang burung kat china tuh), kertas + air + lilin, melompat atas kertas ramai2. haha lupa dowh nama game ko noni kapet! hehe
  • usrah dan tazkirah lepas suboh by ustaz epito

ni ha gambar2 dalam bentuk collage flickR

aku malas la nak paste semua gambar satu2 mcm yang biasa aku buat

penat la. okeylah aku buat la sket k

dah la gambar2 semua tak sempat nak edit langsung

haha. sapa nak tengok gambar2 yang besar click kat sini

sekianlah adanya.

wartawan lapangan melaporkan dari sungei sipoot!

over to you noni kapet. haha




















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Mighty Ducks Team Building 2008 @ Kem Rekreasi Kg Raja Intan Suraya, Sungai Siput

  1. kuale pun hujan jugaks???
    when’s the next tournament??

    kawaii_desu’s last blog post..was away for treatment but came back wounded…

    Reply

  2. best giler tu! lain kali nak ikutlah, jadi tukang masak pun tak apa…..

    Reply

  3. teratai layu

    Bukan ke awak ade sekali masa camping itu harikan noni? Ke, awak nak ikut cik kawaii desu pegi treatment?

    Reply

  4. kawaii : hujan lebat giler

    noni : kitaorang nak ayam mask merah ngan rendang tok adjer. haha

    teratai layu : dia xder lar

    Reply

  5. di tanggung beres…………. bila tu, nak ayam kampung ke ayam bandar. Teratai layu saya tak ikut dia oranglah…

    Reply

  6. UIK??? saya pi treatment apa pulak??? perhaps cik/sdr teratai layu tau kot2 ada treatment uk kulit trbakar(sunburn)?? i need that

    kawaii_desu’s last blog post..was away for treatment but came back wounded…

    Reply

  7. noni : mestilah ayam kampung. hehe 🙂

    kawaii : haha

    Reply

  8. Teratai – ni Noni lain laaa….. bukan Noni Kapet.

    Itik Gempal’s last blog post..A SHOOTING STAR: ADLAN BENAN OMAR (1973 – 2008)

    Reply

  9. itik gempal : dah ada 2 noni la plak kat sini. haha 🙂

    Reply

  10. Pingback: Let The Games Begins…. :) | KNizam Artwerk

  11. kita orang baru je pegi..3,4,5,Julai 2009.Best gilerrrr..terima kasih buat Hj Nuri, Hjh Norsiah kerana memberi kemudahan rekreasi yang cukup..dan terlebih sudahhh…tak lupa pada mak, pak man, man OAG dn kawan2 kerana banyak membantu kami khasnya golongan OKU..SM Pendidikan Khas Vokasional Shah Alam.

    Reply

    KNizam Reply:

    matrock : heeh best kan suasana kat sana. best je. pepagi sejuk je kan. malam lagi la sejuk kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge