Melantak Durian Musang kat Carrefour Wangsa Maju, KL ! Hehe :)

hah! korang dah pernah dengar nama durian musang ?

sure belum kan. hehe ❗

ada jual kat carrefour wangsa maju hari tuh tau. hehe

click je lah kat gambar bawah nak read further ok :mrgreen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Melantak Durian Musang kat Carrefour Wangsa Maju, KL ! Hehe :)

  1. Pingback: negaraku.net

  2. kaler die kuning semacam je? macam sedap, tapi aku memang tak makan durian pun. hahah tempoyak aku bedal la. tapi musykil gak, pesal nama die musang plak? ada rupa musang ke?

    razifmustapha’s last blog post..The Road To ROTTW Soundstage 2008

    Reply

  3. :XO: durian ni mmg sukar utk dilepaskan…
    sedap x? tp kalo aku bli kt pasaraya sure dh xbesh kalo bli kat tp jalan hmm.. makan kt situ gak agak2 xsedap jerk baling je kt penjualnya ehhehe 👿

    @L-momok’s last blog post..bila hati telah bersatu

    Reply

  4. tgk pd gambar tu macam menarik!? rasanya tak tahu la pulak.

    dulu mmg aku hantu makan durian tp sejak kena peristiwa demam teruk, aku dh mcm tgk durian tu x rasa apa2.

    tp kekadang lepas gian juga cuma x seteruk dl

    megat’s last blog post..Buat Duit : Persediaan Minda

    Reply

  5. ni yang rm10 satu pack tu ke? hehehe 🙂

    izzat’s last blog post..August Events Highlight

    Reply

  6. Durian sekarang dah takde rupa durian, tidak berduri, mudah dimakan, tidak perlu dikopek lagi. Inilah teknologi hahaha!

    P/s: Walaupun takde thrill, tapi lebih menjimatkan masa dan risiko dapat durian buruk adalah jauh lebih rendah…

    ImamKhalid’s last blog post..10 sifat peribadi yang mesti dipupuk

    Reply

  7. salam…wahhhhhh sedapnya durian tu…nak skit bleh….yummyyyyy…. 🙂

    kamar hati’s last blog post..Demam…

    Reply

  8. razif : hehe mmg sedap. aku terus beli 2 tuh. hehe :up: ntah aku tak sure naper nama dia musang. hehe lupa plak nak amik gambar gerai tuh. :halo:

    Reply

  9. momok : hehe memang sedap. hari tuh dah melantak durian melaka. kali neh nak yg beli plak. 🙄

    Reply

  10. megat : hehe gambar menarik. rasa pun sedap bro. hehe ➡

    Reply

  11. izzat : hehe yang rm13 ler. dah naik harga tau :confusedlot:

    Reply

  12. imam : hehe nak senang beli yang ni adjer. actually boleh nengok dia kopekkan sekali kar carrefour tuh. hehe ❗

    Reply

  13. bape ringgit nih? sure mahal

    smalam sy pun pegi bli durian.. kat pasar mlm la
    harga still mahal lg la
    aper daaa~

    Adila’s last blog post..Cuti-cuti Malaysia – PENANG

    Reply

  14. adila : dalam rm20 semua 2 keping polisterin tuh. hehe 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge