Lunch at Abasi Restaurant Mall Rd

Live Update: 22 Jan ’10, 1.01pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Masa singgah ke mall rd at murree semua dah kelaparan kan
Kat pakistan ni manalah ada nasi campur, so ended kenalah belasah local food gak
Tapi kali neh sedap la plak prata ngan dhal neh
kacang dhal dia mmg sebijik2 tapi lembut giler ah
Siap mintak buat telur mata lagi nak makan ngan dhal neh hehe
Minuman apa lagi kalau bukan chai yg sungguh famous di pakistan neh kan
Emmmmm kan ker best kalau dapat melantak nasi kandar lepas solat jumaat kan. Hehe rindu la ngan nasi kandar hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Lunch at Abasi Restaurant Mall Rd

  1. mak aih.. kacang dal dah macam kacang kuda ma..
    biar betoi neh… besar nye

    Reply

    KNizam Reply:

    man : haha besar giler kan. hehe 🙂

    Reply

  2. baru je aku mkn briyani ayam madu smlm hihi..berbaloi2

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : dem. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.