Live Blogging Dah Melanda Dunia Blog Tempatan, Anda Bila Lagi Nak Blogging Secara Live ?

hehe satu fenomena dah melanda dunia blog tempatan kali neh

dah makin ramai la plak yang terpengaruh dengan live blogging neh kan

aku mula2 buat live blogging pun secara tak sengaja sebenarnya

ni mai aku nak story sket macam mana aku boleh terjebak dengan live blogging neh

aku dok kat kl. so takde masalah nak access tmnet streamyx or maxis broadband kan

sekali bila aku balik kampung, semuanya bertukar jadi dial up

haha terus aku tak boleh nak update blog aku

kadang2 sampai bersawang 2-3 hari. hehe

tuh yang aku terfikir mcm mana la nak buat live blogging kan

sekali perasan yang kita boleh send gambar mms direct ke flickr

pastu terus plak ke blog ! voila ! selesai satu masalah ok. hehe πŸ™‚

– – – – –

masa tuh aku pakai sony ericsson k810i nak post gambar

memang best wooooo live blogging. mmg puas hati woooo

kadang2 dok mengadap pc or laptop pun bukannya ada idea nak tulis apa2 kan

dengan live blogging semua idea kena spontan beb

gambar kena cun. karangan kena mantap. hehe πŸ™‚

– – – – –

kat bawah neh antara mereka2 yang dah terjebak ke kancah live blogging

in no particular order, mempersembahkan….. otai2 blogger….

(click je kat gambar2 screenshot nak pergi ke blog diaorang ok)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

75 responses to “Live Blogging Dah Melanda Dunia Blog Tempatan, Anda Bila Lagi Nak Blogging Secara Live ?

  1. knizam, aku nk saman kau…
    disebabkan kau ler aku terjebak…hehe
    aku suka blog kau, kebetulan nmpk tutor dlm blog khai tu yg cuba try test…akhirnya jd.
    tapi tuler henset SE W660i nie pic kecut plak dlm blog, xbesau mcm knizam nyer.
    kena tukar henset ler nmpk gayanya.

    teruskan hapdet blog nie yer knizam,
    kalau kau tak hapdet siap kau…hehe

    *knizam tu khairul nizam ker?

    Reply

    KNizam Reply:

    ejam : haha best kan live blogging. haah khairulnizam betullah tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. cam gini nak live blogging jugak leh..nampak cambest jer..

    Reply

    KNizam Reply:

    luvleey : hehe buat live blogging neh best wooooo. tambah2 masa raya nanti kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  3. cuba ler, nanti mesti gian nyer ler…hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    ejam : hehe tuh la kan. aku rasa mmg puas la dapat buat live blogging neh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. aku pun pengguna maxis.. hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    zaki : hehe celcom ada prob sket la live blogging neh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  5. macam mana baru sekarang aku perasan entri ni.. sori la tuan tanah. aku jarang nengok incoming link kat blog aku (sbb jarang org nak incoming link dgn blog aku =___=”)

    sebenarnya live blog ni seronok, kita dapat membuat sebarang entri tidak kira tempat dan masa (waima dalam toilet sekalipun, heheh)

    Reply

    KNizam Reply:

    zaki : hehe ko jarang log in kat admin panel ke eh ? hehe πŸ™‚

    Reply

  6. jayce : hehe no la. it’s ok. but u shud try live blogging meh. hehe πŸ™‚

    Reply

  7. qiilan : hehe tuh la kan. best woooo live blogging. raya neh lagi la banyak live blogging sebab kat kg aku takde maxis 3g. hehe πŸ˜‰

    Reply

  8. drhouse : hehe aku pernah cuba hantar email ke flickr gak. tapi hantar mms direct lagi best wooooo hehe πŸ™‚

    Reply

  9. emme : hehe apa lagi, marilah menyahut seruan live blogging. masa raya nanti lagilah senang nak live blogging kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. live blogging yg simple n santai buatkan pembaca terasa seolah2 sembang ngan kwn rapat or ahli keluarga….cool je…mcm nak cuba je…

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : ya betul. live blogging mmg cool giler ah. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. sama la.. aku pakai celcom dia kuar menda alah tu.. cam ne nak settlekan eh? baru je nak terjebak dgn live blogging ni tapi dah ada error plak.. patah semangatkuuuuu.. T_T

    Reply

    KNizam Reply:

    queen : hehe kena tanya azmanishak.com neh hehe πŸ™‚

    Reply

  12. tanyakan boleh??? hehehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    queen : tanya apa eh ?

    – – – – –

    selamat hari raya aidilfitri 1430h
    maaf zahir batin πŸ™‚

    Bertukar senyuman dan salam ziarah-menziarahi
    Tutur dan kata yang sopan saling memaafi
    Suasana hari raya walau di mana pun jua
    Memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

    Reply

  13. Nak tanya, live blogging mmg hanya 1 gambar je ke?
    Tak boleh gabung 1 entry ada 2 gambar?

    Ada cara tak πŸ˜›

    Reply

  14. ada cara nya

    Reply

    KNizam Reply:

    bft : hehe mcm ada caranya kan. buatlah tutorial ya πŸ™‚

    Reply

  15. aduyai….npe larh kalo update dri celcom kuar menatang panjang2 tuh…..

    Reply

    KNizam Reply:

    haziq : cuba ko tanya azmanishak.com dia tahu camner solution dia. hehe πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge