Live Blogging Dah Melanda Dunia Blog Tempatan, Anda Bila Lagi Nak Blogging Secara Live ?

hehe satu fenomena dah melanda dunia blog tempatan kali neh

dah makin ramai la plak yang terpengaruh dengan live blogging neh kan

aku mula2 buat live blogging pun secara tak sengaja sebenarnya

ni mai aku nak story sket macam mana aku boleh terjebak dengan live blogging neh

aku dok kat kl. so takde masalah nak access tmnet streamyx or maxis broadband kan

sekali bila aku balik kampung, semuanya bertukar jadi dial up

haha terus aku tak boleh nak update blog aku

kadang2 sampai bersawang 2-3 hari. hehe

tuh yang aku terfikir mcm mana la nak buat live blogging kan

sekali perasan yang kita boleh send gambar mms direct ke flickr

pastu terus plak ke blog ! voila ! selesai satu masalah ok. hehe 🙂

– – – – –

masa tuh aku pakai sony ericsson k810i nak post gambar

memang best wooooo live blogging. mmg puas hati woooo

kadang2 dok mengadap pc or laptop pun bukannya ada idea nak tulis apa2 kan

dengan live blogging semua idea kena spontan beb

gambar kena cun. karangan kena mantap. hehe 🙂

– – – – –

kat bawah neh antara mereka2 yang dah terjebak ke kancah live blogging

in no particular order, mempersembahkan….. otai2 blogger….

(click je kat gambar2 screenshot nak pergi ke blog diaorang ok)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

75 responses to “Live Blogging Dah Melanda Dunia Blog Tempatan, Anda Bila Lagi Nak Blogging Secara Live ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.