Lagu-Lagu M Nasir & Kembara Yang Banyak Giler !

haha amik ko playlist lagu2 m nasir & kembara

banyak giler dowh

layan je lah ok sementara aku memikirkan apa nak tulis kat blog neh

haha banyak sebenarnya gambar2 dalam hard disk aku

cuma takde masa dan takde idea nak mengolah jadi blog post adjer

nak upload kat flickr pun satu hal lagi neh sebenarnya. haha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Lagu-Lagu M Nasir & Kembara Yang Banyak Giler !

  1. Sedang cari lagu ‘Suatu Masa’ nyanyian original M.Nasir..tak jumpa2 lagi..huhu..

    Reply

    KNizam Reply:

    nohas : hehe cuba google kat youtube. ada rasanya kan. hehe 🙂

    Reply

  2. teringat masa af4, adlin aman ramlie sempat kutuk salim pasal isu dadah .. ooopss, lain penyanyi ghitewww

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe ingat lagi en_me eh. hehe 🙂

    Reply

  3. My all time favourite music ni…

    Reply

    KNizam Reply:

    blinkky : hehe m nasir mmg sifu lah kan. hehe 🙂

    Reply

  4. lagu2x yang sentiasa evergreen….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe tuh la kan. lagu2 yang sedap untuk didengar sepanjang zaman kan. hehe 🙂

    Reply

  5. Pingback: Konsert terbaru M.Nasir 25 Julai | inertz.com

  6. http://www.muziknusantara.com

    sumer lagu kembara n m. nasir ada… not HQ, but bleh r nak dengar lagu2 yg dh susah nak cari…

    Reply

    KNizam Reply:

    matrock : hehe cuba google ya. mesti ada tuh tau hehe 🙂

    Reply

  7. M.Nasir

    Saya ini pandai bukan tahu,faham.Tolong!

    Din

    Reply

  8. apa yg nak d tlong?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge