Lagenda Budak Setan (2010) – Novel Adaptasi Ahadiat Akasyah Di Zaman 90an + Trailer Hebat 2010 !

aku tertengok trailer filem yang bakal muncul di tahun 2010 neh tadi kat blog serius

mmg superb la trailer dia, antara trailer filem melayu yang best.

angle camera pun cool je hehe.

paling best masa scene kat pokok atas bukit ngan sampai sampai ke rumah kat paya bakau

mcm neh la baru orang tertarik nak tengok filem kat cinema kan. hehe 🙂

lagu pun sedap dowh dalam trailer neh kan

dengan ala2 thriller seram gitu. padahal cerita chenta banget haha

siapa2 yang biasa dengan ahadiat akasyah mesti akan pernah baca novel budak setan neh

mmg famous masa zaman2 90an ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

129 responses to “Lagenda Budak Setan (2010) – Novel Adaptasi Ahadiat Akasyah Di Zaman 90an + Trailer Hebat 2010 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.