KNizam Artwerk Akan Support Sepenuhnya Earth Hour 2009 !

hehe aku rasa ni entry kali ke-3 pasal earth hour 2009

giler semangat aku kali neh pasal isu2 bumi tersayang. haha

– – – – –

apa yang akan berlaku pada sabtu ini di malaysia ?

korang akan nampak beberapa tempat akan bergelap seketika

ala tak lama pun dalam 1 jam je kan

semua lampu2 utama (bukan lampu kecemasan ok) akan dipadamkan secara serentak bermula pada 2030hrs sehinggalah ke 2130hrs.

dataran merdeka, klcc area, kl sentral dan beberapa tempat lagi akan menyertainya

– – – – –

apa pula akan jadi dengan KNizam Artwerk yang berumah di knizam.com ?

takkan takde apa2 berlaku kot

kalau noktahhitam pun dah tukar theme…aku lagi lah nak tukau ! hehe

haha siaplah korang

aku akan pastikan blog aku jugak akan bergelap

bukan hanya  1 jam beb !

tapi untuk beberapa jam…. haha

mungkin sampai keesokkan pagi nyer blog aku akan bergelap

aku hanya akan letak shoutmix je kat frontpage.

yang lain akan bergelap gulita seantero blog ok ! haha

dah alang2 nak menyejukkan bumi kan

baik sejukkan betul2 kan. hehe

p/s – apa sumbangan dot com korang plak ?

dot blogspot dan dot wordpress plak ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

48 responses to “KNizam Artwerk Akan Support Sepenuhnya Earth Hour 2009 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.