Kesilapan – Solo (Revolusi Mental Rock)

sedap je melodi lagu ni kan. dengar pepagi sambil minum teh kat laman

menunggu anggur mengeluarkan buah. hehe 🙂

tapi serius mmg menarik la bait2 lagu dia. mmg da bomb lah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Kesilapan – Solo (Revolusi Mental Rock)

  1. bro..album SOLO sudah keluar..semua lagu kerohanian best2 belaka..PM kalau nak satu..edisi terhad

    Reply

    KNizam Reply:

    bob : balik msia nak beli la nanti kan hehe 🙂

    Reply

  2. Salam,Lebih baik baca Quran dari dengar lagu yg dah becampur mcam2 ni.Tiap huruf yg kau baca confirm kau dapat ganjaranya.BELAJAR DAN DENGARLAH ILMU DARI ALIM ULAMAK YG MUKTABAR DAN BELAJAR DARI KITAB2 MUKTABAR ALHADIS DAN AL SUNNAH.
    AWASI TIPU DAYA SYAITAN YG SANGAT HALUS DLM LALUAN KEROHANIAN MENUJU ALLAH..

    Reply

  3. Biasa la Bro.akhir zaman ni akan jadi terbalik manusia akan ikut dan belajar dari yg bukan ahli.Dan yang ahli pulak dikatakan sesat dan tak betul.Inilah akibat jahil ilmu maka akan ikut saja rentak nafsu+kata tok guru tanpa merujuk kitab yg benar dan guru yg benar.Kesian kena tipu gan tok guru la nampak nyer..

    Reply

  4. irama dan lagu sebagai penyedap halwa telinga..bukan sbg guide line..sekadar hiburan..Manusia tak dapat lari dari hiburan..itu yg membezakan antara manusia, jin, malaikat, dan hidupan yg lain kerana manusia ada naluri dan nafsu..hiburan pulak lebih enak bila diisi dengan lirik dan teguran membina daripada lirik yg ntahapa2..Al Quran dan Hadith tetap guide line smpi akhir zaman.Persoalan kepada Ayah Chin. kenapa perlu dibandingkan antara mendengar lagu nie dan baca Al-Quran??kenapa tak dibandingkan antara mendengar lagu nie dengan lagu MUH,Bunkface,Hujan,Siti Nurhaliza dan lain2…

    Kepada Razak.benar yg dikatakan.itulah tanda akhir zaman..telah tertulis di dlm Al-Quran apabila hampirnya kiamat akan keluar penyampai2 palsu sehinggalah keluarnya sorang penyampai palsu yg paling hebat – Dajjal al-masih..ketika itu tiada seorang manusia pon yg dapat membezakan antara yg benar dan palsu kecuali pada org2 yg benar2 beriman kepada Allah.Mereka2 inilah yg akan membarisi tentera Penyampai yg sebenar – Isa Al-Masih..Disebutkan juga bahawa Dajjal akan keluar di bumi yg bernama Palestin. Dan pada hari ini, Israel dengan rakusnya merampas masjid Al-Aqsa utk dijadikan tempat suci mereka.Kerana disitulah akan bermulanya Kerajaan Dajjal yg diwar2kan selama ini oleh Amerika-Israel dan sekutu2nya yg yg sering disebut2 sebagai New World Order..persoalannya, tahukah kita mana satu yang benar dan mana satu yang batil ketika itu??bersediakah kita untuk menempuh hari yg pasti tiba pada bila2 masa saja dari skrg??

    Sebagai perkongsian ilmu dan muzakarah sesama Islam.

    Reply

  5. kecoh btl la ayah chin botak ni.gua rembat lu br tau

    Reply

    KNizam Reply:

    polo : hehe rileks2 ya hehe 🙂

    Reply

  6. boley..tp cdnye terhad..kat kedai muzik mmg takde jual..

    Reply

    KNizam Reply:

    bob : wahhhh edisi terhad ke eh ?

    Reply

  7. boley..tp cdnye terhad..kat kedai muzik mmg takde jual..tapi lagu2 nye mmg syokkk..

    Reply

  8. yup..email me kalau nak dgr full song…

    Reply

    KNizam Reply:

    bob : wahhhh best ni hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge