kartun lat lagi

sememangnya best giler kalau dapat baca kartun lat kan. kartun lat ni memang dekat la dengan rakyat malaysia. saya kagum dengan bakat yang dikurniakan kepada beliau. beliau mampu melukis kartun dalam satu frame & sketch tentang senario dan situasi semasa di malaysia. kartunnya memang up to date dan menarik lukisannya. lat memang warisan terbilang negara bagi saya. heheheheh

bila tengok kartun lat pasal pameran mumia di muzium negara, teringat saya akan kisah ni dulu2. memang masa tu saya masih kecil lagi. memang berminat nak pergi muzium negara sebab nak tengok hantu dan mumia. tengkorak pun banyak. mumia diimport daripada mesir. memang best muzium pada masa tuh kan. hehehe

heheehe siapalah golfer yang x jumpa bola tu kan. amendalah pukul pun x reti ke? huahuahua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “kartun lat lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.