kartun lat lagi

sememangnya best giler kalau dapat baca kartun lat kan. kartun lat ni memang dekat la dengan rakyat malaysia. saya kagum dengan bakat yang dikurniakan kepada beliau. beliau mampu melukis kartun dalam satu frame & sketch tentang senario dan situasi semasa di malaysia. kartunnya memang up to date dan menarik lukisannya. lat memang warisan terbilang negara bagi saya. heheheheh

bila tengok kartun lat pasal pameran mumia di muzium negara, teringat saya akan kisah ni dulu2. memang masa tu saya masih kecil lagi. memang berminat nak pergi muzium negara sebab nak tengok hantu dan mumia. tengkorak pun banyak. mumia diimport daripada mesir. memang best muzium pada masa tuh kan. hehehe

heheehe siapalah golfer yang x jumpa bola tu kan. amendalah pukul pun x reti ke? huahuahua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “kartun lat lagi

  1. cikgu suke baca dan tgk katun lat ni.rasa dekat d hati:)

    Reply

  2. cikgunurul : lat mmg warisan negara

    Reply

  3. Assalamualaikum…
    kalau boleh saya nak sangat komen-komen membina pasal lat coz saya buat kajian pasai kartun dia.

    Reply

    KNizam Reply:

    zaliza : wahhhhh kajian thesis phd ke ni eh ?

    Reply

  4. yup, tapi masih peringkat awal lagi, best betoi kartun dia, kadang-kadang nak ketawa pun masih berfikir apa isinya, he5! tolong le saya ek….

    Reply

    KNizam Reply:

    zaliza : ehhe best giler ah. mmg tenang je minda baca kartun lat neh kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge