Jom Lunch kat Mandi Mandi

Jom Lunch kat Mandi Mandi, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Jom Lunch kat Mandi Mandi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Jom Lunch kat Mandi Mandi

  1. unik nama tempat ni tuk sebuah restoran.. lagi molek kalo Mandi Mandi ni nama tuk theme park mcm Sunway Lagoon tu.. =)

    Mohd Ismail’s last blog post..Seleksi Hujung Minggu #14

    Reply

  2. mael : hehe memang kedai makan. mcm dalam hutan. dok bersila gitu. hehe selamat hari raya aidilfitri 1429H. maaf zahir batin. :mrgreen:

    Reply

  3. kat pantai dalam pon ada satu restoran yg style duduk2 punya….kalau ko suka makanan kelantan…ko kena pegi sana….layan beb ! :up:

    |1f34|-|1r3’s last blog post..Make money by sharing pictures

    Reply

  4. life4hire : hehe kat ner ek ? apa googlearth coordinate dia ek ?

    Reply

  5. Creative betul tuan punya kedai ni..
    A: Aku lapar arr..
    B: Dah nak masuk waktu lunch ni.
    A: Jom kita g mandi-mandi
    B: 😈

    saffa’s last blog post..I Wanna Date You!

    Reply

  6. saffa : hehe memang dok makan dalam hutan rasanya
    nantilah aku buat special review untuk kedai mandi2 neh. hehe 👿

    Reply

  7. wahhh…terasa nak pergi ke sana..kat mana kawasan itu

    Reply

    KNizam Reply:

    daniel : kat area taman tar ampang. dekat ngan kelab darul ehsan sebenarnya. hehe 🙂

    Reply

  8. buat kolam renang jer bagus…buat bsar2.

    Reply

    KNizam Reply:

    daniel : hehe bestkan kalau ada pool sendiri. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge