Ikan Terubuk Bakar Cecah Air Asam, Pucuk Ubi Masak Lemak & Pajeri Nenas @ Pasar Ramadhan, Taman Melawati

perghhh lepas makan ikan hari tuh aku terasa nak makan ikan lagi lah

tapi kali neh nak makan ikan bakar plaks. ahaks

hah ! jumpa pun ikan bakar

ikan terubuk bakar cecah kuah air asam lagi beb !

click je lah kat gambar or kat sini nak tengok detail ok. hehe

eh ada putu piring sekali lah.

errmmmm yummmylicious nyer.

haha sure korang nak beli petang ni kan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 responses to “Ikan Terubuk Bakar Cecah Air Asam, Pucuk Ubi Masak Lemak & Pajeri Nenas @ Pasar Ramadhan, Taman Melawati

  1. Menyelerakan… Nasib baik aku buka blog ko di waktu malam..

    zool’s last blog post..Repeat paper

    Reply

  2. aiseh~
    saje je!!!

    ish!!! terliur ni beb!

    Adila’s last blog post..Jigsaw Puzzle DONE!

    Reply

  3. zool : hehe bukak esok kalu. sure terliurnyer lah. haha โ—

    Reply

  4. adila : hehe sila2 jamah ye. hehe ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  5. betuila sibbaik buka blog at nite time… or else i’ll be craving… ๐Ÿ˜•

    besar mana Param tmn melawati ni ye? where is it actually?

    kawaii_desu’s last blog post..My itenerary in the Holy Ramadhan

    Reply

  6. fuyyo…. meleleh air liur…cissss…..

    shaxx’s last blog post..Verbosity and More Awards

    Reply

  7. eiiii rasa nak ambik jerr dari monitor ni… huhu

    Adry’s last blog post..Blogger of the dayโ€ฆ

    Reply

  8. aRHHH!!! lapar2… :halo:

    topo’s last blog post..topoโ€ฆ nak kad rayaโ€ฆ

    Reply

  9. Best ni

    pening’s last blog post..Chicken Tikka

    Reply

  10. kawaii : haha kalau tengok masa siang apa salahnyer. huhu. param melawati ni betul2 depan giant ulu kelang. sebelah mrr2 nak ke gombak. dekat dengan zoo negara. hehe :mrgreen:

    Reply

  11. shaxx : hehe meleleh jangan tak meleleh. petang ni pi beli kat param berdekatan. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. adry : hehe amik jangan tak amik ok. hehe petang ni beli la kat param yang berdekatan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. topo : hehe lapar ke. tak sahur ke tadi topo ? hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. pening : wahhhh dah ada pasal makan2 la dalam blog ko. tahniah! i like! hehe ๐Ÿ˜Ž

    Reply

  15. tak tahan tgk ikan terubuk air asam
    kecur air liur nih….
    bazar ramadan sini hampeh je
    beli lauk..kuah mcm air basuh tangan je cairnye
    eeeeeeeeeeee…terus tak mkn nasi dah lepas tu
    ape2 pun..stil bersyukur sbb masih ada makanan utk dimakan
    ๐Ÿ™‚ (..insaf…)

    luna’s last blog post..Destinasi Bajet-Season 2-Tioman Island

    Reply

  16. cisssssss …. mana parang aku .. mana mana !!??

    (ketika membuka blog kau pada jam 9.21 pagi …. )

    jeff’s last blog post..Adrianna Alysya : Kembalinya Dalam Ramadhan

    Reply

  17. best giler tgk ikan terubuk + air asam tu…huhu…
    putu piring pon best…ptg ni nk beli aaa…sib baik param kat umah aku ada jual… :mrgreen:

    amoi’s last blog post..25 Ways to Save More Each Month

    Reply

  18. luna : hehe memang best wooo air asam tuh. mmg kena la ngan ikan tuh. siap ada hirisan limau nipis lagi. perghhhhh yummylicious la! hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  19. amoi : hehe mmg best woooo. terasa nak beli lagi la petang ni. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  20. jeff : haha sabar. petang ni pegi beli kat param2 yang berdekatan ya. haha ๐Ÿ˜Ž

    Reply

  21. alahai .. berbunyi perut ๐Ÿ™‚

    azwan’s last blog post..Number 4

    Reply

  22. azwan : hehe boleh dengar sampai ke menara tm ni la. hehe ๐Ÿ˜‰

    Reply

  23. aiyoooo sedapnya putu piring… kau buat aku hilang semangat nak puasa tau!!

    am’s last blog post..Fast Update 13

    Reply

  24. aduhhh… sedapnya ikan terubuk tu…

    buzzybug’s last blog post..iโ€™m not gonnaโ€ฆ

    Reply

  25. am : hehe putu piring yang sungguh lembut. cukup gula melakanyer. ermmm yummmyyy. hehe :up:

    Reply

  26. buzzy : hehe mmg sedap giler. siap nak pergi kuching la lepas raya ni ak carik kat sana sekali. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  27. putu piringg~~~~~ ohhhh
    tadi pegi PARAM tak jumpe putu piring. haih,takde rezeki.
    nway,slamat menjalani ibadah dibulan ramadhan !

    LiyanaNaznim’s last blog post..Tazkirah Ramadhan [update]

    Reply

  28. liyana : hehe putu piring kan berlambak kat malaysia ni. haha ๐Ÿ˜‰

    Reply

  29. saya teringin ikan pari bakar.. tapi tiap kali lalu gerai yg jual ikan tu mesti ramai orang. malas nk tggu sbb malas nak beli. mahal la.. hahhaha

    Reply

  30. ixora : hehe memang sama je situasi kat mana2 param. kalau ada ikan bakar mmg ramai giler manusia beratur. haha ๐Ÿ˜Ž

    Reply

  31. ikan bakar kat param umah aku tak ramai…maybe sbb tak sedap kot…ekekeke…

    semlm beli putu piring…uwaaaa…tak sesedap cam lam gambar ko bro…kering aaa ๐Ÿ˜ฅ

    amoi’s last blog post..25 Ways to Save More Each Month

    Reply

  32. amoi : yep putu piring kena cair sket gula dia. kalau terkeluar sket pun best gak. hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge