I Missed the OBW 2008 & Now I Am Off to Sunway Hotel, Seberang Jaya, Penang !

tak dapat pergi lagi lah OBW 2008 this year

hehe mcm lah sebelum2 neh sempat pegi kan

takde lah menyesal sangat sebab almost once in a month sure akan datang koleq punyalah ! hehe

next weekend pun ada lagi mighty ducks punya training

the next weekend plak ada tournament kat kangar, perlis

so busy la lately neh kan. takde masa nak lepak2 pun. haha

lepas balik from kuantan/kemaman/cherating, now i am off to seberang jaya plak

hopefully hotel neh bestlah kan. kalo tak sure aku akan bagi review yang teruk giler pada hotel neh. haha !

nak attend my bro’s convocation at millenium hall, kepala batas esok petang

perghhhhhh 4 hours drive kl-penang memang memenatkanlah kan

i need a break ! haha

tapi penat semua akan hilang bila

  • dapat stay kat hotel yang best kat penang
  • dapat pegi makan2 kat gurney drive
  • dapat shopping baju ngan dvds kat pasar malam batu feringghi

haha ! korang hengat lagi ke lagu neh

pakat mai sini… pulau pinang satttuu destinasi !

lagu yang berkumandang just before tsunami dulu kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “I Missed the OBW 2008 & Now I Am Off to Sunway Hotel, Seberang Jaya, Penang !

  1. sunway hotel not that bad… been there for company’s function/seminar/training many times 😉

    kuE’s last blog post..OBW® 2008

    Reply

  2. kue : yep not bad. paling best free broadband. perghhhh heaven la! 🙂

    Reply

  3. business or pleasure?

    azwanhadzree’s last blog post..My HP Notebook Play Dead

    Reply

  4. azwan : hehe gi penang leisurelah. haha 🙂

    Reply

  5. kau selalu berjalan .. macam tak kerja lah pulak 🙂

    azwanhadzree’s last blog post..My HP Notebook Play Dead

    Reply

  6. azwan : keje = jalan = keje = jalan. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge