Hantu Kak Limah Balik Rumah (2010) – Official Trailer, Sebuah Lagi Kesinambungan Zombie Kampung Pisang, Buah Tangan Mamat Khalid !

perghhhh aku semenjak tengak movie rock arahan mamat khalid mmg terus syok la ngan filem dia

mmg ada hasil seni yang menarik filem2 dia ni. mmg kelakar la kalau tengok rock ngan zombie kg pisang

kali ni mamat khalid kembali dengan sambungan zombie kampung pisang

diberi tajuk hantu kak limah balik rumah, hampeh! tajuk x boleh blah. haha

ingatkan sequel dia akan bertajuk zombie kilang biskut tadi. hehe

kat bawah ni ada sedutan lagi ost filem hantu kak limah balik rumah ni

Sinopsis: Husin yang bekerja di Singapura telah bercadang untuk pulang ke kampung halamanya, Kampung Pisang. Setelah kepulangannya, dia merasakan jirannya, Mak Limah berkelakuanb pelik kerana tidak bercakap dan tidak tidur. Sewaktu minum di warung Pak Munawar, Husin menceritakan berkemungkinan bahawa Mak Limah adalah hantu. Pak Abu membuat cadangan untuk menyiasat dengan lebih lanjut dan mereka tealh pergi ke rumah Mak Limah dan mereka terperanjat kerana melihat mayat Mak Limah dan menjadi busuk. Walaubagaimanapun, setelah Mak Limah dikebumikan, orang kampung masih lagi mengalami kejadian-kejadian aneh.

sumber di sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Hantu Kak Limah Balik Rumah (2010) – Official Trailer, Sebuah Lagi Kesinambungan Zombie Kampung Pisang, Buah Tangan Mamat Khalid !

  1. aku pon layak cerita rock. org kuala beb

    Reply

  2. macam best je citer nih. nak kena tengok nih. sambungan dari zombi kampung pisang.

    Reply

  3. memang terbaik!!! satu panggung pecah perut

    Reply

  4. Hampeh tak ade moral, tak tahu apa mamat khalid nak tojolkan. Scene dia tak habis2 Kedai Pak Jabit, rumah awie adalah sikit sana sikit sini. Tak ada view tak ada ape-ape pun istimewa. Kelakar ke??? memang tak kelakar, kelakar budak sekolah disuruh ketawa. Not my taste.

    Reply

  5. hg pasai pa mymoon..lantak hg la klu hg x suka pn..ni klu hg nk tau movie tu mmg antara kutipan tertinggi panggung..ramai org malaysia suka dan bg komen positive kat movie mamat khalid ni..dia x suruh sapa2 gelak pon..penonton sendiri yg gelak bila tgk movie tu.. hg x puas hati cuba hg bt satu movie sendiri yg klakar tgk.. kami penonton ni sedia menilainya..kutuk kritik ni mmg senang.cuba hg buat tgk?? baru hg tau betapa susahnya nk bg orang ketawa.. blah la hg woi!!! rasanya ramai org malaysia sokong apa yang aku tulis nih..

    Reply

  6. mymoon tu mmg BODOH!!

    TUL TU KEKO SELALUNYE ORG BANGGANG BLAGAK PANDAI JE AKAN WAT HUJAH2 CAMNI….PENGKRITIK FILEM PUN BG PUJIAN TP ‘SIBANGGANG’ NI JE YG MEMANDAI-MANDAI NK NK CONDEMN MOVIE NI…ORG BANGGANG JE YG XTAU MORAL DISEBALIK MOVIE …HANG TU YG XDE AKAI…TU YANG HANG XTAU MORAL MOVIE TU …BANGGANG PUN MYMOON

    Reply

  7. sy sokong anda….ntah ape kena ngn mymoon tu..br g tgk semlm…mmg lawak gler…suke ati mamat khalid la…dia nk buat scene tu kat mn…

    Reply

  8. mmg dia bangang…

    Reply

  9. Kepada Sesiapa Yang nak download Movie ni..Jemputla ke link kt bawah ni..Xde Watermark..Kualiti Tip TOP!!

    http://zulmovie.blogspot.com/2011/02/hantu-kak-limah-balik-rumah-2010-ppv.html

    Sharing IS Caring Right!!!

    Reply

  10. Kome lah usop will chey

    bodoh mymoon..aku nak bg teka teki skali ngan jawapan kat ang mymoon..dalam byk2 batu..batu apa leh terbang..?jawapannya batu lastik pala hang!!!!hahaha…xdak moral la konon ang kata…xtau apa dia nak tonjol kan la…bengong la mymoon..dia nak tonjok pasai jiran2 kampung yg xambik peduli….tp kalu ang duk dalam kampung kan mymoon..aku pun xmau ambik peduli..wat rugi ja layan mymoon yg bodoh.,..

    Reply

  11. Kelakar pebende. Mengarut adelah cerita ni..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge