Go And Get Your Copy Of LIBUR and ZERO DEGREES Latest Edition Now! Hehe :)

aku tak tahu la kenapa kan

haha dah la destinasi bajet minggu neh cerita pasal pulau tioman :up:

sekali bila beli magazines neh,

pasal pulau2 dan perairan gak lah

mcm nak suruh aku pergi bercuti ke pulau2 kat malaysia adjer. hehe ❗

karang aku buat kerja giler booking package ke perhentian karang.

tak pun style backpack main belasah je ke sana, tak yah booking2. hehe 😛

apa lagi pergilah dapat zero degrees ngan libur terkini ! 😐

hehe cepat2 !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Go And Get Your Copy Of LIBUR and ZERO DEGREES Latest Edition Now! Hehe :)

  1. dlm byk2 gambar …gambar org pakai bikini gak nak letak…leh tahan gatal gak mamat nih

    zamz’s last blog post..Shopping Sakan…….

    Reply

  2. tak penah baca majalah libur ni. pulau tioman pun tak penah pegi lagi 😥

    adakah komen ku akan masuk spam lagi? 🙁

    Reply

  3. zamz : haha aku tak bersalah. dah cover dia mmg camtu. haha :confusedlot:

    Reply

  4. ayumi : best wooooo. gambar pun cun. hehe

    yep masuk spam. kena remove secara manual. hehe 😥

    Reply

  5. ni teringin nak pi kayak nie… jom jom… hehehe…

    buzzybug’s last blog post..be careful of what u wish for

    Reply

  6. GTN JULY WHERE ARE YOU…IM LOOKIN 4 U BUT FOUND DESPAIR…ARGHHHHH

    Reply

  7. buzzy : hehe kayak kat putrajaya cam bes t adjer. hehe :mrgreen:

    Reply

  8. gtn fan : hehe nantilah kalau jumpa saya beli dan letak kat sini ya 😥

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge