Giler Ah ! Topotato (Giler Kentang), Dilarang Melarang (Marzuki) & Hidup Biar Sedap (Kak Kujie) Nak Lawan KNizam Artwerk Siot ! Hehe :)

haha aku pun tak tahu kenapa aku nak pilih tajuk yang panjang giler

surelah noktahhitam akang bengang dengan aku kalau aku submi tajuk panjang giler mcm kat atas ke negaraku kan. hehe πŸ™‚

apa2 pun neh semua pasal google pagerank yang dah keluarkan update terbaru minggu ini lah ni kan

mula dengan dilarang melarang (by blogger marzuki) nak challenge cik alexa aku

perghhhh blogger terlarang neh siap kata dia nak cabar aku

nak pintas alexa aku walaupun sehingga 1000 10 tahun lagi. hehe πŸ™‚

hebat bukan. aku pun suka gak ngan dilarang melarang sebab banyak tips kat blog dia

aku perasan dia dah tukar theme. bravo bro !

lagi satu kesemua gambar2 yang diletak kat blog marzuki neh mmg ada sentuhan tersendiri

mesti ada edit sket2 and then ada letak font2 cool

pastu kak kujie dengan blog aiskrim hidup biar sedap beliau nak mencabar senyap2 adjer blog aku

aku perasan kak kujie pun dah tukar theme

cayalah kak ! mcm ni lah baru fresh sket blog akak. hehe

memang sedap dimakan enak berkrim disukai ramai untuk bloghopping lah blog akak lepas neh. hehe πŸ™‚

kak kujie pun banyak gak jalan2 cuti2 malaysia kan

aku suka baca pasal jalan2 hasil nukilan beliau dalam blog. hehe cool !

tapi kadang2 kak kujie selalu gak la post pasal melodrama

ala2 cik sri siantan gitu. hehe mcm ala2 kaunselor lah ! hehe πŸ™‚

dah la ada 2 lawan 1. tetiba plak topotato giler kentang masuk gelanggang

topotato giler kentang tak perlulah diperkenalkan lagi kan.

blog hijau, budak utem yang dah beli dslr neh mmg cool

hehe aku mula2 dulu mcm pelik bila tahu ada blog pasal giler kentang neh

hehe masa tuh iklan giler kentang mmg tengah hot

pandai topo manipulate keywords kan. hehe πŸ™‚

cayalah topo !

– – – – –

haha dah sekarang 3 lawan 1 plak

tergolek dog la aku kalo mcm ni kan. haha πŸ™‚

mana aci weiiiii ! haha

apa-apa pun aku rasa aku sahut la cabaran neh

cabaran yang sungguh mencabar sebenarnya nak memikat cik alexa neh

hengat senang ke nak memikat cik alexa ni ok ?

susah dowh !

– – – – –

haha apa2 pun aku ucapkan good luck dengan kesemua lawan2 aku neh

kita tengok sapa yang menang nanti. hehe πŸ™‚

eh takde target date ke nak memintas cik alexa aku eh ?

bagi la date sket dowh. kalau lama sangat nanti aku give up plak. haha

– – – – –

anyway thanks pada korang semua (silent reader sekali) sebab selalu datang ke blog aku

kadang2 aku pun pelik sebab apa la semua datang sini

apa2 pun korang mmg rawk bebeh !

cik alexa rank dah bawak 300k dan pagerank dah 4

tanpa korang, tiadalah blog ini. chewaaaahhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

66 responses to “Giler Ah ! Topotato (Giler Kentang), Dilarang Melarang (Marzuki) & Hidup Biar Sedap (Kak Kujie) Nak Lawan KNizam Artwerk Siot ! Hehe :)

  1. mudin : hehe ko kan power gak alexa. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. aidil : hehe tunggu setengah tahun je. just keep on updating ajder ya. hehe πŸ™‚

    Reply

  3. abdfatah : hehe tuh la kan. keep on updating je la. hehe πŸ™‚

    Reply

  4. abdfatah : hehe tengkiu2 ya πŸ™‚

    Reply

  5. kita : hehe aku pun hengat lagi kisah tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. hahaha…jap aku nak setup…tapi guna subdomain jela..haha

    malas plak rasa nak beli domain baru…

    Reply

    KNizam Reply:

    mazuki : ala apa class pakai subdomain. hehe πŸ™‚

    Reply

  7. xkesah la janji dapat merapu….mana tahu one day dapat chalange blog ko jugak walaupon subdomain

    Reply

    KNizam Reply:

    mazuki : hehe aku rasa kalau subdomain lagi la cepat alexa naik kan

    merapu ko kata. hehe πŸ™‚

    Reply

  8. yela sebab alexa xkira subdomain ni aku rasa…dia kira rank domain root dia jeh…len la page rank….

    merapu yang bermesej…hahah ada ke istilah ni

    Reply

    KNizam Reply:

    mazuki : hehe pagerank aku x sure la plaks. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. aku sure dan very sure…hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    mazuki : hehe sure betul2 la ni ek. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. konpom dah PR4 nih…

    Reply

    KNizam Reply:

    abdfatah : hehe aku lagi suka check alexa adjer. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. Pingback: yeah cubaan mencabar knizam.com berjaya... | topotato.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge