Fuhhhhh Lega! Nasib Baik Aku Dah Balik From Northern Pakistan Gilgit-Hunza-Skardu-Deosai, Else Tersangkut Kat Sana Sebab Karakoram Highway Rosak Teruk Wooooo

nasib baik la aku sempat balik last week. dah seminggu rupanya aku balik from trip northern pakistan ni

lepas aku balik je islamabad dilanda banjir kilat. ingatkan kat islamabad sahaja, sekali rawalpindi lagi teruk

chasma river dah mengganas memuntahkan airnya yang berlebihan. hehe

sekali check news utara pakistan terutamanya area swat valley, mingora dan kalam lagilah teruk kali ni

karakoram highway pun banyak yang musnah. nasib baik aku sempat balik. else kena pakai army heli la plak

kecoh satu malaya kalau aku stranded kat sana nanti kan. hehe

– – – – –  —  –

jom kita check news pasal banjir kali ni yang melanda karakoram highway.

mmg banyak jalan2 tu la yg aku lalu hari tu tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge