Bunga Pokok Aprikot Yang Memutih, Mengelilingi Ladang Gandum | Laman Peribadi, Peshawar Mor | Islamabad, Pakistan

Live Update: 10 Mar ’12, 9.31pm PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

Jika tadi kita menikmati keindahan bunga pokok peach, kali ini mari kita tengok bunga pokok aprikot pula. Warna bunganya putih seakan bunga pokok epal hijau dan pear Pakistan di depan rumah penulis. Ladang gandum ini dipenuhi dengan bunga-bunga putih ini pada musim bunga. Bunganya akan hilang sebaik sahaja dedaunan mula banyak nanti. Pernah makan buah aprikot segar?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Bunga Pokok Aprikot Yang Memutih, Mengelilingi Ladang Gandum | Laman Peribadi, Peshawar Mor | Islamabad, Pakistan

  1. Huh.comel2.

    Reply

    KNizam Reply:

    budakseius : hehehehehe 🙂

    Reply

  2. ehmmm cantik permandangan…x sabar nak ke pakistan awal bulan 4 nih…info2 dlm blog sgt menarik…

    Reply

    KNizam Reply:

    shahril : wahhhhh dah sampai pakistan ke eh?

    Reply

  3. dah2 nih baru jer samapi kuala lumpur…tp sebelum balik ader air plane crash kt islamabad…..saya jumpa high commssion malaysia Dato anwar katy PC murree….pakistan besh giler

    Reply

    KNizam Reply:

    shahril : owh datang bercuti ke eh ?

    Reply

  4. yed datang bercuti…2 minggu pergi murree,nathia gali, islamabad,rawalpindi dan juga penshawar…

    Reply

    KNizam Reply:

    shahril : wahhhhh byk juga dapat cover dgn 2 weeks ya. cool hehe 🙂

    Reply

  5. alhamdullah dpt lah cover area2 tue…member2 ader kat sana so byk dorang tolong…susah jugak klau g sendiri…

    Reply

    KNizam Reply:

    shahril : hehe good2 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge