Blogging from Holiday Inn Resort, Batu Feringghi, Penang

hehe dah lama tak buat blog post start with “blogging from….” kan

weekend neh aku ada kat batu feringghi.

nak angkut barang2 adik aku kat politeknik sbrg perai. hehe

dah alang2 sampai ke penang neh aku nak la singgah kat batu feringghi kan

hehe nak buat apa lagi, nak beli dvd lah malam nanti. hehe

dok kat holiday inn batu feringghi, hotel gempak camni pun takde free wireless

hampeh je kan. haha

dia cuma ada wired internet. tuh pun kena bayar. surelah mahal kan

seb baik aku ada maxis broadband. hehe wirelessly connected from the room.

nantikan review pasal hotel ngan jalan2 cuti2 malaysia penang nanti. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Blogging from Holiday Inn Resort, Batu Feringghi, Penang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.