Blogging from Holiday Inn Resort, Batu Feringghi, Penang

hehe dah lama tak buat blog post start with “blogging from….” kan

weekend neh aku ada kat batu feringghi.

nak angkut barang2 adik aku kat politeknik sbrg perai. hehe

dah alang2 sampai ke penang neh aku nak la singgah kat batu feringghi kan

hehe nak buat apa lagi, nak beli dvd lah malam nanti. hehe

dok kat holiday inn batu feringghi, hotel gempak camni pun takde free wireless

hampeh je kan. haha

dia cuma ada wired internet. tuh pun kena bayar. surelah mahal kan

seb baik aku ada maxis broadband. hehe wirelessly connected from the room.

nantikan review pasal hotel ngan jalan2 cuti2 malaysia penang nanti. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Blogging from Holiday Inn Resort, Batu Feringghi, Penang

  1. am dah potong bajet melancong dari 4 kalai setahun kepada 1 sekali setahun jer… ini semua gara2 semua barang sudah naik… woii duit aku dah takde nilai dah… tension btol!!

    Reply

  2. hahaa am takde nilai ek …bagi kat aku…

    bestnya balik penang

    zamzs last blog post..Blog Skins….

    Reply

  3. am : hehe semua dah cut budget sekarang ni ek. hehe 🙂

    zamz : buat part time je lah. haha 🙂

    Reply

  4. laju tak maxis broadband ni? tengah mencari pakej wireless broadband ni.. gaga

    tekongs last blog post..berapakah nilai kerja/sumbangan anda terhadap syarikat/team anda?

    Reply

  5. tekong : hehe laju la jugak. tapi still takleh lawan streamyx la kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge