Blog Review : MyloIsMyLife.com – A Malaysian Photoblog & Travelogue !

1st time aku tengok blog neh aku dah tahu yang sure aku akan dapat banyak info dalam blog neh

memang pun sebab dalam blog neh ada banyak pasal jalan2 cuti2 malaysia

rindu dowh ngan malaysia ok. haha x pe dapat tengok gambar2 kat MyloIsMyLife.com pun jadilah kan.

kalau korang tak percaya cubalah jadi expat setahun (minimum)

lepas tuh surelah akan rindu mcm2 ngan malaysia

sekarang aku hanya mampu nak tengok malaysia dari dalam blog sahajalah ok

anyway amendelah aku mengarut pasal expat neh kan. hehe πŸ™‚

wokaylah back to this blog. memang aku suka dengan gambar dia yang cun

memang powerlah camera blogger neh ok. siap dengan details setiap tempat yang dia lawat sekali

memang boleh jadi contoh pada sesiapa yang nak buat blog jalan2 cari makan or jalan2 cuti2 malaysia

aku paling suka ngan gambar2 gerak kat header tuh, memang cool

gambar plak memang lawa2 kan

neh yang buat aku nak angkut dslr neh dowh

x pe tunggu 2010 pasti aku akan angkat sebijik dslr, x sabar2 nak feature tourism spots kat pakistan kan

anyway memang patut dapat pujian lah blog2 yang promote malaysian macam MyloIsMyLife.com neh kan!

bravo to the said blogger!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 responses to “Blog Review : MyloIsMyLife.com – A Malaysian Photoblog & Travelogue !

  1. Bole tahan jugak berat blog tu. Ko dah jadi otai live blogger. Cume satu ko tak complete, video blog. Kalau ko tangkap gambar time sembelih lembu ke, pastu upload kt Flickr Video, confirm mantap gile.

    Bahase dah cukup layan dah. Tak pening2 nak bace πŸ˜€

    Reply

    KNizam Reply:

    nh : aku dah cuba live vid blog. tapi slow sangat la nak send. malas aku. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. suami kak jie rindu kicap..huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : haha sama la ngan saya. kat sini x de kicap mcm kat malaysia wooo. kicap cair adala. siap la nanti nak bwk balik ke sini kicap malaysia banyak2 hehe πŸ™‚

    Reply

  3. kaki jalan boleh la buat blog macam tu.memang sempoi…salute lah

    Reply

    KNizam Reply:

    loq : hehe semua suka jalan2 rasanya kan. aku buat live blog je lah. dah x larat nak taip satu2 hehe πŸ™‚

    Reply

  4. Kalau aku jual dalam ebay dot com.. berapa ko sanggup bayau.. ngehehehhe

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : ko nak jual domain yg mana ni eh ? hehe πŸ™‚

    Reply

  5. Cun siot blog dia dan memang mantap.

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : haha mmg lawa. aku suka design dia. sempoi dan gambar lawa giler ah. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. Jual kicap cap kipas udang… ko rasa laku ke dalam ebay? πŸ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : laku sesangat. tambah2 mcm aku yang dah lama x merasa kicap malaysia. hehe πŸ™‚

    Reply

  7. bukan stakat cun beb blog dia, english pun power.. ces,, jeles2…

    Reply

    KNizam Reply:

    samanosuke : hehe english boleh polish wooooo πŸ™‚

    Reply

  8. haha, ganaz2 ni. aku pun tak wat live blog lagi. tak tahu kenapa. πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    mohdisa : aku jarang ngadap laptop. so kena selalu live blog senang sket. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. Dgn live blog hidup lebih creatif,penuh info n hidup warna warni…nak cuba jadi expat jugalah….

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : hehe bila dah jadi expat barulah terasa nikmatnya dok kat malaysia ok. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. iklankan je kicap tu dalam ebay, kalau ada orang nak, beli kat kedia runcit dan jual je la

    Reply

    KNizam Reply:

    cyza : hehe kena tengok factor cost penghantaran gak neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. sedapnya….

    Reply

    KNizam Reply:

    dee : hehe mmg sedap woooo hehe πŸ™‚

    Reply

  12. hoho, takleh jadi ni. bilalah nak start wat live blogging ni. ades

    Reply

    KNizam Reply:

    mohdisa : best woooooo start la cepat ok. hehe πŸ™‚

    Reply

  13. Hi KNizam! Thanks for the great review!

    Cheers!
    Alex from A Malaysian Photo & Travel Blog

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.