Blog Review : MyloIsMyLife.com – A Malaysian Photoblog & Travelogue !

1st time aku tengok blog neh aku dah tahu yang sure aku akan dapat banyak info dalam blog neh

memang pun sebab dalam blog neh ada banyak pasal jalan2 cuti2 malaysia

rindu dowh ngan malaysia ok. haha x pe dapat tengok gambar2 kat MyloIsMyLife.com pun jadilah kan.

kalau korang tak percaya cubalah jadi expat setahun (minimum)

lepas tuh surelah akan rindu mcm2 ngan malaysia

sekarang aku hanya mampu nak tengok malaysia dari dalam blog sahajalah ok

anyway amendelah aku mengarut pasal expat neh kan. hehe 🙂

wokaylah back to this blog. memang aku suka dengan gambar dia yang cun

memang powerlah camera blogger neh ok. siap dengan details setiap tempat yang dia lawat sekali

memang boleh jadi contoh pada sesiapa yang nak buat blog jalan2 cari makan or jalan2 cuti2 malaysia

aku paling suka ngan gambar2 gerak kat header tuh, memang cool

gambar plak memang lawa2 kan

neh yang buat aku nak angkut dslr neh dowh

x pe tunggu 2010 pasti aku akan angkat sebijik dslr, x sabar2 nak feature tourism spots kat pakistan kan

anyway memang patut dapat pujian lah blog2 yang promote malaysian macam MyloIsMyLife.com neh kan!

bravo to the said blogger!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 responses to “Blog Review : MyloIsMyLife.com – A Malaysian Photoblog & Travelogue !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.