Artikel oleh Sembang Komputer or MK… “Mengapa Saya Benci Nak Komen Di Blogspot”.. Hehe :)

saya ada satu permintaan

sila baca entry ini

susah dowh nak comments kat blogspot tau. hehe ❗

jadi. sila abaikan blogspot.

atau sila lah letak plugin (ke apa ke) yang mesra pengomen ye. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 responses to “Artikel oleh Sembang Komputer or MK… “Mengapa Saya Benci Nak Komen Di Blogspot”.. Hehe :)

  1. mmg susah pon.. tu pasal letak intense debate…

    smaelz’s last blog post..Cool Iris is Totally Awesome

    Reply

  2. hi KNizam. dah nak balik tawau ni.. flight jap lagi..
    bye bye

    arep’s last blog post..Raya Aidilfitri Part 2

    Reply

  3. saya tak kisah sangat nk komen kat blogspot.. tapi yg buat saya menyampah tu bila ada word verification. leceh btol nak taip!

    !x0r@’s last blog post..Ahha,PR dah jatuh! Jadi….

    Reply

  4. Susah.. Susah.. Gunalah yg mesra pengguna ye.. Ahaks..

    nikillas’s last blog post..Siapakah aku padamu..??

    Reply

  5. mari join contest akuwahai pengguna blogspot. aku sediakan hosting space + subdomain under Aeropama dot Com + wordpress siap install. jadi ini masa terbaik untuk kau rasa kehebatan self hosted wordpress seperti KNizam pakai ni…

    nak joint contest aku? klik sini —-> JOIN

    aeropama dot com’s last blog post..Indeks Persepsi Rasuah 2008: Malaysia Di Tangga ke 47

    Reply

  6. nanti aku nak wat entry lak…kenapa aku xsuka komen kat blog ko !

    |1f34|-|1r3’s last blog post..How to change “Read More” in WordPress

    Reply

  7. smaelz : hehe bagus la kalo camtu kan. hehe senang sket nak mengomen. hehe 😥

    Reply

  8. arep : hehe dah sampai tawau ek 👿

    Reply

  9. ixora : hehe tu la nak verified satu hal plak kan. hehe 🙄

    Reply

  10. nikillas : hehe kalau mesra pengguna kan ker senang kan. hehe 🙄

    Reply

  11. sama la aku pun. bukan nak berlagak macam yang kak jie sebut di forum SK eheh tetapi ia agak menyusahkan apabila perlu klik sana klik sini untuk sampai keruang komen huhu.

    melainkan mereka embedkan inline komen yang disediakan.

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  12. aero : hehe jom kome semua join contest kat blog aero..eh kalau aku menang camner ek ? 👿

    Reply

  13. life4hire : hehe hahaha buat satu posting sincere ok. hehe 🙄

    Reply

  14. megat : hehe tu la kan. kadang2 aku give up nak comments terus. haha kadang kugagahi jua…hehe 🙄

    Reply

  15. ala boleh tweak sket blogspot jadi macam http://zarielazie.blogspot.com & dilarang-melarang.blogspot.com… diorang nye blogspot menjangkaui tahap blogspot yg lain.. hohoho ade yang lg kacak dari blog wp…

    senang je nk komen kt blog diorg.. :XO: :XO:

    topo’s last blog post..pokai selepas raya??? takpe.. TITAN kan ada…

    Reply

  16. topo : tu la kan. dah banyak function dah blogspot. tinggal nak guna je. hehe senang sket aku nak komen. hehe 🙄

    Reply

  17. aku benci captcha dalam setiap perkara.
    tapi, spammer kills 😮

    syuxx’s last blog post..Earn great prizes just at Earncent

    Reply

  18. syuxx : hehe semua benci captcha kot…… 🙄

    Reply

  19. kalau dah pemalas tu mengaku je lah wakakak

    zamz’s last blog post..Mercedes-Benz B170 ~ Kereta Pintar Parking Sendiri?

    Reply

  20. zamz : hehe susah siot nak komen blog ko zamz. tukar la weiiiii. haha 🙄

    Reply

  21. blogspot nye development agak slow la. sebab nak kena harap mamat2 kat Google yang develop. tak macam WP.

    tp skrg Blogger in Draft dah boleh trus komen mcm biasa. kt ujung entri pun boleh la.. cuma kebanyakan theme tak sapot. ataupun blogger tu sendiri taknak upgrade jd blogger in Draft..

    myadlan’s last blog post..Rekabentuk dan susun atur Blog

    Reply

  22. myadlan : hehe aku rasa google kena letak developer power kat blogspot la…..hehe 🙂

    Reply

  23. aku malas betul nak komen kat blogspot yg masih belum inline comment from yang baru tuh… pastu lagi satu yg tak turn on name/url commenting option… buat rugi jer tinggal komen…

    shaxx’s last blog post..Friendship, Pak Lah and KLCI

    Reply

  24. oh terasanya aku…haha…
    ingatkan pop-up window tu lagi senang…
    tp lagi susah ek…hmmm 🙄

    amoi’s last blog post..Tomyam Kung, Kek Indulgence + Green Apple Kasturi @ Secret Recipe

    Reply

  25. shaxx : hehe tu la kan. membantutkan aku je nak bagi comments. last2 aku menjerit je dalam shoutbox. hehe 🙄

    Reply

  26. amoi : haha pop window ok lagi. sekali kena captcha. lagi bengong aku dibuatnyer. haha 🙄

    Reply

  27. yup captcha…aku pun tak suka…hehe… :down:

    amoi’s last blog post..Nak komen kat blogspot susah???

    Reply

  28. amoi : tapi serius mmg aku kekadang tersalah comments sebab confuse ngan window2 pop up ni la. hehe ➡

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge