Anggur Ungu Dari Kabul Afghanistan | Street Fruit Sellers | Karachi Co G9 | Islamabad, Pakistan

Live Update: 9 Oct ’10, 5.30pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

tadi aku sempat singgah ke karachi co kat G9 ni
mmg selalu aku singgah sini kalau nak check buah terbaru
kali ni kita ada anggur kabul, delima quetta dan pisang kaki
delima mmg besaq giler ah, pisang kaki aku belum cuba
anggur kabul ni pun nampak menarik semacam je kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Anggur Ungu Dari Kabul Afghanistan | Street Fruit Sellers | Karachi Co G9 | Islamabad, Pakistan

  1. sedapnya.. heheh
    teringin nak makan

    Reply

    KNizam Reply:

    syafrizal : hehe rasa best wooooo manis je hehe 🙂

    Reply

  2. ps aku ada jumpa satu apps untuk iphone tapi bukan free la. dia leh setting gambar macam analog camera haha lomo 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    syafiq : hehe aku pun ada gak tuh. dulu2 mmg selalu main lomo ngan 3Gs hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge