Anggur Pakistan Ni Boleh Tahan Manis Gak Wooooo, Patutla Berlambak Lebah Tu Ha

Live Update: 23 Aug ’10, 6.49am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku perasan yg anggur pakistan ni kaler hijau sket
tapi manis wooooooo, no wondergirls la byk lebsh tuh kan
size dia kecik2 adjer tapi rasanya sedap wooooo i loike!
berlambak lagi la rupanya anggur pakistan ni kat isb
mostly from quetta balochistan, area ziarat yang sejuk kan
aku belum sempat lsgi ke quetta, rasa nak pergi la nanti
depa kata kalau nak lagi adventure kena ikut quetta express
naik train beb. lama giler rasanya aku x naik trai.n woooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.