Amik Ko Shopping Buku Malam Ni

Live Update: 25 Nov ’09, 12.22am MYT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Hehe orang lain pi shopping baju ngan food utk raya korban,
gua dengan selambanya beli buku adjer mlm neh
Hehe aku kena beli special rak buku la kat rumah nanti kan
aku ada buku2 neh semua akan beranak pinak
Semua hardcover tuh beb ok. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Amik Ko Shopping Buku Malam Ni

  1. KNO, hang beli byk2 simpan pastu jual kat kwn2 kat Malaysia ni ehehehe.. aku nak yg Portriat of Punjab tu ekekekekeke…

    Reply

    KNizam Reply:

    abe : haha ko datang la sini. tiket murah adjer. hehe 🙂

    Reply

  2. aku pun da beli culture shock tu!

    Reply

    KNizam Reply:

    nafastari : haha aku x baca pun lagi. asyik layan internet adjer ni. hehe 🙂

    Reply

  3. pas blogwalking tahu-tahu dapat info yang menarik ini 🙂 terima kasih ya

    Reply

    KNizam Reply:

    mutiara : hehe sebab tu la kena selalu bloghopping hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.