AIM17 2010 Yang Membosankan, Hanya Lagu Balas “Kantoi Whateva” Afdlin Shauki Menyelamatkan Keadaan. Haha!

hehe memang lawak la joke2 afdlin ngan adibah noor malam tadi kan

hampir semua persembahan mmg membosankan

dah la aku tengok live streaming from islamabad ni

hanya persembahan zee avi je yang menarik sket.

paling cool bila afdlin shauki dengan selamba kodoknya buat lagu balasan kantoi whateva!

memang nak pecah perut aku gelak2 malam tadi. muhahahahahaha

source here ok

Semalam You Call I, I tak answer,
Tak paham ke memang i dah tak suka,
Dari dulu I cuba nak break dengan you,
Tapi you ugut nak tunjuk video itu,
Sudahlah pyscho, jangan ganggu,
You pakai bomoh u ingat i tak tau,
You memang slalu buat i berbulu,
No wonderlah mak I pun tak suka you!

Lagu Kantoi Whatever dari Afdlin Shauki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “AIM17 2010 Yang Membosankan, Hanya Lagu Balas “Kantoi Whateva” Afdlin Shauki Menyelamatkan Keadaan. Haha!

  1. i agreed, sampai nak tidur….

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : haha ramai mengutuk AIM kali ni ek hehe 🙂

    Reply

  2. zee avi make up comot tak jadi. aku suka part yuna ngan aizat tu

    Reply

    KNizam Reply:

    ariff : hehe aku paling suka part afdlin ni je hehe 🙂

    Reply

  3. Mp3 dia takde yerk? Hoho.

    Reply

    KNizam Reply:

    aman : hehe takde la hehe 🙂

    Reply

  4. nenekPenne

    i kat malaysia pun tak tengok…mcm tak feel nak tengok..
    iklan pulak byk benor….

    Reply

    KNizam Reply:

    nenek : hehe ye ke. part lawak afdlin ni je yang best woooo hehe 🙂

    Reply

  5. siyes takde feel nak tgk. nak tulis dalam blog lagi la takde feel. last2 tgk mentor. byk la pulak gimik dalam mentor semalam…

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe aku mmg layan gak la lawak2 afdlin ni kan hehe 🙂

    Reply

  6. mmg x bleh blah lgu yg afdlin nyanyi tu..dgn rambut pelsu lgi…:)

    Reply

    KNizam Reply:

    wiya : haha tu la kan. lambut ala2 winter sonata gitu kan hehe 🙂

    Reply

  7. aku tak tengok, ruginya 🙁

    Reply

    KNizam Reply:

    zala : ala boleh tengok online adjer kan hehe 🙂

    Reply

  8. patutler live streaming aku xjd, rupanya mmg xnk bg aku mimpi ngeri kot bila tgk AIM17 nie…
    sblom AIM17 habis lagi aku dh keluarkan entry nyampah di blog…hehe
    memandangkan ada vids nie aku layankan jer…

    Reply

    KNizam Reply:

    ejam : hehe masalah la live ni kan. AJL lagi terbaek la kan hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.