AIM17 2010 Yang Membosankan, Hanya Lagu Balas “Kantoi Whateva” Afdlin Shauki Menyelamatkan Keadaan. Haha!

hehe memang lawak la joke2 afdlin ngan adibah noor malam tadi kan

hampir semua persembahan mmg membosankan

dah la aku tengok live streaming from islamabad ni

hanya persembahan zee avi je yang menarik sket.

paling cool bila afdlin shauki dengan selamba kodoknya buat lagu balasan kantoi whateva!

memang nak pecah perut aku gelak2 malam tadi. muhahahahahaha

source here ok

Semalam You Call I, I tak answer,
Tak paham ke memang i dah tak suka,
Dari dulu I cuba nak break dengan you,
Tapi you ugut nak tunjuk video itu,
Sudahlah pyscho, jangan ganggu,
You pakai bomoh u ingat i tak tau,
You memang slalu buat i berbulu,
No wonderlah mak I pun tak suka you!

Lagu Kantoi Whatever dari Afdlin Shauki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “AIM17 2010 Yang Membosankan, Hanya Lagu Balas “Kantoi Whateva” Afdlin Shauki Menyelamatkan Keadaan. Haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.