Zong Internet Mobile di Pakistan

Live Update: 27 Jan ’10, 5.21pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Zong neh aku tengok mmg ada di mana2 la iklan dia
Sampai ke ceruk rantau mana mesti ada iklan zong neh
Kadang2 kat batu2 pun ada iklan dia hehe
Kalerful sungguh la logo dia, dengan warna2 garang gitu
Apa2 aku x pakai zong, aku pakai mobilink

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Zong Internet Mobile di Pakistan

  1. salam…
    nak tanya sket nih – cemana nak updet blog pakai E71 yeak??? am oso use E71 tp lgsg x bley nak updet blog puwn 🙁

    Reply

    KNizam Reply:

    chique : alamak saya tak sure la kalau pakai blogspot. kalau pakai wordpress saya boleh la bagi tunjuk ajar sket. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge