zero degrees + santai village

masa aku beli magazines kat kedai kat taman melawati ternampak magazine baru neh. tapi hampeh la. dah la mahal. harga plak tak compensate dengan quality. gambar biasa2 jer. cover hampeh la jugak. menyesal aku beli. improve la sket wei. contohilah magazine libur ngan traverama yang memang terkenal dengan quality dan coolnyer. hahahahhaah kalau takde improvement gak malas aku nak beli la next month dan month2 seterusnya. hahahahahahaah 🙂

ni la magazine zero degrees. dalam tuh ada pertandingan teka kat mana dia shoot cover magazine neh. aku malas nak masuk. so aku bagitahu je la korang kat mana okey. dia shoot kat sentul park koi centre la. kat area restaurant jepun kat park tuh. heheheheh apa lagi, submit la answers korang. dah dapat jawapan free neh. heheheheeh 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge