ZainiGuestHouse.com at Janda Baik featured in the MM2H Show at NTV7 Just Now ! Hehe :)

tadi ada rancangan Malaysia My Second Home or MM2H kat NTV7

dia featured sorang minah ni yang dah jadikan malaysia as second home

dia kahwin dengan orang tempatan. Zaini nama husband dia (kalo tak silap aku lah kan. hehe)

diaorang usahakan chalet kat janda baik

best giler aku tengok chalet diaorang

nama chalet dia zaini guest house.

siap ada website ngan blog tuh ! hidup blogger ! haha

kan best bila kita dapat share experience pasal jalan2 via blog kan. hehe

memang close to nature lah !

aku tak sempat lagi nak pegi ke janda baik neh

kalau berkesempatan nanti nak habiskan weekend kat sanalah

nak makan buah2an tempatan. nak mandi-manda kat air terjun

aku tengok chalet diaorang memang sempoi

takde tv. takde air cond. siap ada air mandi drpd buluh lagi !

perghhhhh rasa cam kat kampung la plaks.

sure sejuk giler kat area chalet diaorang neh kalau malam2. hehe

so apa lagi tunggu ! pi lah cuti2 malaysia ke janda baik beb ! haha

definitely one of my destination for cuti2 malaysia nanti ! hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “ZainiGuestHouse.com at Janda Baik featured in the MM2H Show at NTV7 Just Now ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.