YouTube! Sekarang Dah Activate WideScreen Mode Lah ! Weeeheeee :)

aku rasa masa aku masuk youtube semalam ada something wrong

sekali aku perasan yang youtube dah cater for widescreen lah !

hehe so cool !

patutlah aku rasa mcm panjang je screen youtube aku kat laptop

960 pixel siot. panjang la tuh beb !

laptop aku mmg support widescreen pun. hehe

best la kalau nengok movie or trailer yg mostly widescreen kan. hehe

cool !

ke korang dah tahu ? haha

kat bawah neh kata2 diaorang kat blog

We’re expanding the width of the page to 960 pixels to better reflect the quality of the videos you create and the screens that you use to watch them. This new, wider player is in a widescreen aspect ratio which we hope will provide you with a cleaner, more powerful viewing experience. And don’t worry, your 4:3 aspect ratio videos will play just fine in this new player. more here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “YouTube! Sekarang Dah Activate WideScreen Mode Lah ! Weeeheeee :)

  1. Pingback: YouTube! Sekarang Dah Activate WideScreen Mode Lah ! Weeeheeee :)

  2. saya baru sedar petang tadi.
    dan bergembira dengannya.
    haha

    Reply

  3. chika : hehe so cool kan. trailer nampak lagi cun ➡

    Reply

  4. kita sedaq yesterday or the day before hehe

    best layan lagu camni 🙂 :up:

    Reply

  5. Mungkin nak lawan megavideo kot..
    He hee.. kalau anime aku layan megavideo atau myspace video…

    Reply

  6. muahhahhaha…aku pon perasan gak..memula aku ingat aku nyer screen besar..skali mmg btol dia support WS dah.. :up: :up:

    Reply

  7. best apa nyer.. lainla kalau high quality video..mostly blur2 ayam jer…

    Reply

  8. kawaii : hehe mmg widescreen giler ah 😀

    Reply

  9. zool : hehe wahhh x pernah dgr pasal mega2 tuh. hehe 😀

    Reply

  10. life4hire : hehe cool la trailer2 lepas neh kan 🙂

    Reply

  11. arep : hehe cun apa. haha 😀

    Reply

  12. cool stuff..!
    now its fit better in my 32 inch lcd!

    Reply

  13. pcuserz : hehe thanks ! hehe 🙂

    Reply

  14. dah lama dah nizam…. heheh

    Reply

  15. shaxx : hehe dah lama ek. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge