Youtube Music Tuesday !

hehe tak perasan plak aku yang youtube ada buat music tuesday

lambang ngan logo pun dah bertukar kaler kepada coklat gelap

apa2 pun cool gak la youtube music tuesday neh kan. hehe 🙂

korang dah tahu ke ?

hehe 🙂

zee avi pun ada dowh dalam playlist tuh. hehe

cool giler kan

eh tapi hari neh rabu kan ?

pehal plak youtube music tuesday neh ? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Youtube Music Tuesday !

  1. mana idak nyer beb…kat US selasa lagi..kita jer yg dah rabu..muakakkakaka…ko tgk pukul 1 nanti…ilang la natang tuh

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : hehe yang tuh aku tahu. cuma aku terlambat buat posting neh adjer. hehe 🙂

    Reply

  2. hehe dah masuk khamis la knizam…

    Reply

    KNizam Reply:

    pjan : hehe tuh la kan. terlambat la plak nak buat posting neh. hehe 🙂

    Reply

  3. ye la bro…. youtube update ikut time US….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe tuh la kan. kita dapat berita awal la kalo camtu. eh silap. kita kena tunggu la kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge