Yours Truly With The Local Pathan of Nilaab Fish Point | Picture by Alang Dilla | Near Ghazi Barotha Barrage, Tarbela Dam | Khyber Pakhtunkhwa, Pakistan

Live Update: 21 Jun ’11, 6.17am PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

macam dah lama pula tak update blog kan. dah hilang blogging mojo la lately ni. memang macam xde mood langsung pun ada. hehe. gambar berlambak2 tapi xde mood nak post kat flickr. ni gambar last weekend masa makan ikan bakar kat area tarbela dam. comel je budak pathan tuh kan. rasa macam nak bawak balik malaysia, cuci bersih2 confirm lagi comel. boleh singgah lagi ke sini nanti nak makan ikan bakar lagi. kena bawak air asam sekali ni. hehe. credit pictures to alang dilla, another malaysian at islamabad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Yours Truly With The Local Pathan of Nilaab Fish Point | Picture by Alang Dilla | Near Ghazi Barotha Barrage, Tarbela Dam | Khyber Pakhtunkhwa, Pakistan

  1. Lukisan ke gambar edit photoshop bro?? Cun la..

    Reply

  2. dorang kalo x mandi seminggu pon masih wangi betoii ke abg nizamm tewww.. ekeke

    Reply

  3. cute jerrrr,,,,like it!!!

    Nak money,,klik la name sy tu,,hehehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge