Yong Tau Fu Pun Nampak Sedap Kan

Hehe dalam bulan puasa neh benda2 makanan yg biasa pun nampak sedap kan
Contohnya yong tau fu neh
Hari biasa bukannya takde kat pasar malam, cuma tak larat je nak beli
Hehe so aku tak beli la hari neh
Ikut pengalaman aku masa memilih yong tau fu tuh akan pilih banyak giler
Sampai penuh satu mangkuk
Sekali bila dah potong2 penuh dan banyak giler
Balik rumah pening kepala nak habiskan. Hehe
Selamat berbuka !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Yong Tau Fu Pun Nampak Sedap Kan

  1. Serius aku tak penah beli yong tau fu..
    Ntahlah tak reti kira…

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe ko kena amik sket2 sebab nanti bila dia dah potong jadi banyak plak. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. bulan puaser ni bertambah menarik dengan live blogging.
    baru la aku rase betoi-betoi blogger boy hahaha…

    bro.. lawa sence camera hang.. pakai mode aper?
    sunny? florecent? ataupon aper? terer hang adjust eh.

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : hehe puas la kan live blogging. mmg cool. malas dah nak buat contemporary blogging. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Assalmualaikum knizam. Terima kasih kerana singgah di blog saya.

    Pertama sekali singgah di sini, terus tertarik dengan style blogging saudara. Natural, relax and menghiburkan. keep it up. Setiap kita memang unik!

    Salam perkenalan dari saya & moga kita jadi kawan. long term’s friend

    Rasanya orang macam knizam ni tentu banyak idea. Bilamana ada idea RM10 jadi Rm100 boleh kongsikan dengan kami di sini ya..http://fathuri.com/?p=726.

    Moga dapat dimanfaatkan oleh pembaca

    salam ceria & selamat berpuasa

    Assalamualaikum

    Reply

    KNizam Reply:

    fathuri : hehe thanks. salam perkenalan dan salam ramadhan 1430h juga buat anda. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. haha,aku kalo beli yong tau fu mesti penuh dgn cili ๐Ÿ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : aku suka kangkung dia yang rangup tuh. best woooooo ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. argh, feveret aku. mmg tak bley blah!

    idea utk berbuka pada hari ni he3.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe aku suka yang style soup. lagi masyukkkkk hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. xbleh blah tul aku tgk YTF ni…favie tu…the best YTF i ever had was in KTF UTM 1999-2003… now susah nk cr yg best kat hometown sendiri…kuahnya xmenyelerakan as i prefer soup based than sauce…
    masa kat UTM, memakan hehari pun bereh…

    Reply

    KNizam Reply:

    dahlia : hehe best woooooo layan jangan tak layan. pi la cari petang neh kat bazaar ramadhan berhampiran anda ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. nafsu tu bro.. hahaha!! len kali beli skit je sbb berbuka nnt, makan skit je dah kenyang.. hehehehe…

    selamat berpuasa knizam..

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : hehe mmg betul makan sket pun dah kenyang kan. hehe simpan balance lepas terawih plak la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.