Yeay Kat Kampung Dah Astro Dowh. Haha

Hehe sempat aku transfer account astro kat melawati ke jasin melaka
Best la lepas neh adik aku balik jasin boleh tgk slam dunk kat animax. Haha
Boleh tengok ac sempoi lagi kan
Aku panggil cina pasang astro tuh, tepat kul 8.30am dia sampai
Seb baik aku dah mandi. Hehe
Lengkap la hitech kg aku kali neh. Hehe
Semua ada drpd wireless streamyx sampailah ke astro dan ps3. Haha
Aku je yg akan balik sekali sekala. Adoyai dah nasib badan kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Yeay Kat Kampung Dah Astro Dowh. Haha

  1. ade hikmah kan ko pi pakistan?
    kpg ko dah hitech skg, kalau tak maunye dorg nk psg bende ni kalau jrg2 pakai kan??

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe tuh la kan. hitech la orang kg aku lepas neh kan. hehe 🙂

    Reply

  2. untungnya org kat kpg tu bro! senang mereka nak video call dengan bro bila ada internet..

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : haha tu la salah satu sebabnyer ok. hehe 🙂

    Reply

  3. sempat baguslah tu.rumah je tiada astro.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.