Yeay! Google Doodle for Today – Mary Cassatt !

hehe pagi2 lagi dah ada doodle kan

hehe lawa gak la paintings kali neh

malaysia pun ramai pelukis2 handalan

kan ke bagus kalau ada doodle untuk diaorang jugak kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Yeay! Google Doodle for Today – Mary Cassatt !

  1. yep.. lawa lukisan dia..

    nanti la aku buat untuk ko..

    nizam, ko tak moh buat ke Doodle4KNizam?
    sapa menang leh taruk gambar logo tu seminggu kat blog ko..
    alang2 promote blog dia 😀

    aku tak leh.. sebab aku tak reti

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : aku tak mahir la design doodle tuh. kena banyak masa dan idea tuh. hehe 🙂

    Reply

  2. kalau buat tulisan ala2x grafiti pun ok gak tu….

    Reply

    KNizam Reply:

    kisah : yep cool kan grafitti sekarang 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge