Yeay Dah Ada Hasilnya



Yeay Dah Ada Hasilnya, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehe dah nampak hasil kan
Dah boleh tunggu lagi seminggu ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Yeay Dah Ada Hasilnya

  1. Aik cepatnya tumbuh… Bukan bru beli ker.

    Reply

  2. satu batang ke . . . lepas nie boleh lah masak asam pedas ye.

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : ada lagi tapi amik gambar satu je la. hehe 🙂

    Reply

  3. “Dan orang-orang yang beriman dan berhijrah serta berjihad pada jalan Allah (untuk membela Islam) dan orang-orang (Ansar) yang memberi tempat kediaman dan pertolongan (kepada orang-orang Islam yang berhijrah itu), merekalah orang-orang yang beriman dengan sebenar-benarnya. Mereka beroleh keampunan dan limpah kurnia yang mulia.” (Al-Anfaal 8:74)

    Salam ziarah dari saya,,blog yang menarik ,jemput muzakarah di blog saya….dan jadikan blog saya sebagai rakan anda..tq

    Reply

    KNizam Reply:

    fuad : sure akan melawat nanti ya 🙂

    Reply

  4. wah.. sebatang terung yg sedang membesar dsitu. muahaha..

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : haha banyak la ko. haha 🙂

    Reply

  5. huuu…
    gulaik ngn ikan kering sedap tuuu…
    hehehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    milsum : yep mmg terangkat kan. hehe 🙂

    Reply

  6. sbijik je ke bro.. tanam le byk2 skit.. ni makan sorang boleh la.. hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : ada yang lain tapi sebab amik gambar pakai handphone tak leh cover semua la. hehe 🙂

    Reply

  7. weh ni mmg beli dah ada hasil ke hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : dengki la tu kan. haha 🙂

    Reply

  8. Terung memang cepat dpt hasilnya…
    Tapi aku pun tak tanam2 lagi.. wargh..
    Sekarang ni ada sikit masalah kat cili.. tak berapa nak jadi..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : daun terung dah kena attack ngan ladybird lah. aku biarkan je. dah rezeki ladybird kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge