Yahoooooooo ! Nak Balik Kampung Kat Jasin Lagi…. Nak Tengok Dusun + Nak Minum Kopi 434 !

hehe since parents aku dengan adik bongsu aku pergi haji neh,

aku la kena jaga rumah kan

so every weekend aku akan balik ke jasin nak tengok2 rumah kat kg tuh. fuhhhh giler ah nak kena kemas rumah besar giler. nak mesin rumput lagi.

fuhhhhhh labour day beb !

bukan setakat rumah je ok

sekali dengan dusun2, taman2 sekali haha

so kejap lagi aku nak pergi bengkel sebab nak tukar tayar

dah pancit la plaks. sebab ada skru kot

lepas tuh nak breakfast pastu nak terus ke matriks londang amik adik aku (yg patah kaki)

pastu terus ke jasin. hehe

neh ada satu gambar pokok jambu air kat belakang rumah aku

aku amik masa aku balik kampung weekend lepas

hehe nak makan jambu air cecah kicap/gula

perghhhhh heaven kan ! hehe

plus nak pergi minum kopi 434 kat muar sekali lah ! hehe

bila last sekali korang pergi mana2 dusun

dan petik buah dengan tangan sendiri ek ?

hehe jawab jangan tak jawab beb !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 responses to “Yahoooooooo ! Nak Balik Kampung Kat Jasin Lagi…. Nak Tengok Dusun + Nak Minum Kopi 434 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.