“www.malaysiakini.com” & “www.themalaysianinsider.com” Has Been Using Stripped-Down Web Version Due To The Very High Traffic !

received this message from malaysiakini.com

hehe banyak sangat traffic sampaikan both blogs dah jadik stripped-down version

The extremely heavy traffic to Malaysiakini today has made the website almost inaccessible. We are providing this stripped-down version for the benefit of our readers. Click here for the full version of Malaysiakini or Malaysiakini Mirror Site ( http://www1.malaysiakini.com )

ni dah jadik sebijik mcm masa GE 2008 dulu tuh kan

mainstream media tak jadik plak stripped-down version kan

sebab traffic diaorang low !

takde sapa nak nengok mainstream media lagi. haha

orang dah naik menyampah ok 😡

aku jamin takde mainstream media yang sehebat dua2 blog neh

yang lain tuh berita lembap pastu hampeh. haha 😡

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to ““www.malaysiakini.com” & “www.themalaysianinsider.com” Has Been Using Stripped-Down Web Version Due To The Very High Traffic !

  1. Pingback: negaraku.net

  2. Kekekeke.. SETUJU!! SETUJU!!!
    Biar site down disebabkan high traffic, asal jangan disebabkan Hackers. Aku sudah tiga bulan tak baca Utusan. Terasa sangat berbeza hidup ini. Hihihi..

    SangPelangi’s last blog post..Gula-gula berharga senyuman.

    Reply

  3. gile gempar bole buat strip down je version. Buang CSS, Image.. haih.. byk keje.

    Nape la dorg tak buat mirror server, 4-5 ketul ke, ok la gak. advertisement dah la RM500 utk sehari, takkan tak mampu?

    Reply

  4. bape K sehari visitor blog2 ni? the real figure. nak tau gak…

    emme’s last blog post..Harga Baru Minyak Petrol dan Diesel Esok 22 Ogos

    Reply

  5. sangpelangi : hehe site down paling seksa sekali. hehe 🙂

    Reply

  6. nh : tu la pasal. dulu masa GE2008 giler banyak mirror site. 80% down. haha 🙂

    Reply

  7. emme : hehe aku tak sure berapa k. tapi sure mencanak2 la sebab boleh down and mirror site pun malfunction kadang2. hehe 🙂

    Reply

  8. aku dah buat comparison kat alexa… utusan masih di atas, cuma 2, 3 hari ni je visitor malaysiakini naik… korang ble usha kat alexa.com

    ble usha kat sini gak, aku dah wat screenshoot

    http://farm4.static.flickr.com/3222/2799574834_ea9bc77b68_o.jpg

    emme’s last blog post..Megat TAG Titan, Titan TAG Aku, Aku TAG Siapa?

    Reply

  9. eme : hehe malaysiakini sure mencanak2 naik la lepas neh kan. hehe 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge