“WP Plug-in Post Teaser” Aku Ada Error La Plak, Ahaks !

haha tadi aku check ada satu plug-in kena auto update

check2 sekali plug-in post teaser

hehe terus aku click sana click sini

aisey tak boley nak auto update lah !

dah la tak leh auto update

keluar fatal (kematian) error plak dowh ! haha

Parse error: syntax error, unexpected T_DNUMBER, expecting ‘,’ or ‘;’ in /home/knizamco/public_html/MakanMalaya.com/wp-content/plugins/post-teaser/post-teaser.php on line 38

pastu terus deactivated plug-in gua

pastu terus hancus post teaser aku

pastu semua posting jadi panjang2 sedepa kat blog aku

pastu aku bengang

pastu aku buat entry ni

haha sapa2 ada masalah yang sama ?

tolloooooooooooooooooooooonggg

p/s rupa2 nya dah ada yg terkena eh. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to ““WP Plug-in Post Teaser” Aku Ada Error La Plak, Ahaks !

  1. me tak pakai post teaser, tapi me xleh nak update ‘edit comment’.. terpaksa me pakai ‘quick edit’ larr fulakks.. wordpress tengah mengong tewww.. uhuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : dah ok plak. kena guna version lama la. hehe 🙂

    Reply

  2. aku nak tolong..tapi aku tak berapa reti…hehe…tp patut nyer ko dah ok kan? ke still problem lg?

    Reply

    KNizam Reply:

    mindaku : aku dah revert ke old version je. hehe senang habes cerita. hehe 🙂

    Reply

    Mindaku Di Sini Reply:

    hehe..hampeh btol…

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : ko pun kena ke eh ?

    Reply

    Mindaku Di Sini Reply:

    haha..aku tak pernah tahu pon kewujudan plugin itu !

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : ceh yo yo or je. haha 🙂

    Reply

  3. entah aku pun tak tahu

    Reply

    KNizam Reply:

    bagak : x pe dah settle dah pun. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge