“Wowzio Widget” Ni Memang Betul2 Wow Lah ! Hehe :)

wahhhh aku suka la dengan widget besar2 camni. hehe

boleh promote blog aku yang lagi dua tuh.

klik je lah kat slide show bawah neh ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to ““Wowzio Widget” Ni Memang Betul2 Wow Lah ! Hehe :)

  1. kecur liur aku Nizam…hampes… :$:

    Reply

  2. klau selalu sgt tgk ni leh naik berat badan nih 😈

    Reply

  3. cikgu : hehe rileks. esok pi la lunch. hehe 🙂

    Reply

  4. zariel : hehe betul2 hehe :up:

    Reply

  5. byk them baru yang menggunakan widget ni. cool!

    Reply

  6. alamak macam berat lak klu layan melalui broadband aku ni huhu.

    Reply

  7. azwan : hehe cool giler kan. hehe 👿

    Reply

  8. megat : hehe tu yg aku letak dalam post adjer. hehe ➡ tapi malam ni mmg streamyx slow siput la. hehe 😥

    Reply

  9. Wah… ahli MENSA ke? orang genius rupenya knizam ni.. 🙂

    Reply

  10. Aisey banyak gambar kat luar produk daripada mlk xde ker bro…klau aq mai umah ko bro…boleh dapat x produk2 kat atas nie??? Hoho..

    Reply

  11. emme : hehe no la. just nak masuk hunt mensa je. ehhe 😎

    Reply

  12. kampungboy : hehe semua tuh kat kedai la. hehe 🙂

    Reply

  13. aku nak sangat widget tu..dah apply bape kali x dapat..knizam ley ajar tak nak apply gune email content dia macam mane?

    Reply

    KNizam Reply:

    mrroll : dah ok ke idak eh ?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge