Wow ! Tak Sangka Pula Marketing Sebuah Buku Boleh Sehebat Buku “Rainforest Tears : A Borneo Story” Kan !

wowie !

*sambil terngaga kekagetan*

memang hebat

tak sangka aku marketing sesebuah buku boleh dibuat dengan sebegini hebat

buku rainforest tears karya paul leslie smith ni memang mengagumkan lah kan

siap dengan website yang sungguh super duper cool

boleh baca2 sket lagi kat website dia kan. best siot !

ternganga aku kejap tadi

omputeh kata – jaws dropping beb ! haha

korang kena melawat website tuh lah

aku dah terpengaruh

aku rasa nak pegi beli la buku neh masa KLIBF 2009 nanti. haha !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Wow ! Tak Sangka Pula Marketing Sebuah Buku Boleh Sehebat Buku “Rainforest Tears : A Borneo Story” Kan !

  1. betul la KN ..

    bila explorer web dia, rasa nak hentak2 kepala kat keyboard je.. hebat gilez…

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : tu la kan. kagum siot. pasal malaysia borneo plak tu kan. hehe 🙂

    Reply

  2. betul la…website dia memang cun…aku jarang gila beli buku, nak beli sebuah pun susah…

    Reply

    KNizam Reply:

    active : aku tak sangka sampai camtuh nyer hebat marketing dia kan. hehe 🙂

    Reply

    Active Blogger Reply:

    dia ada banyak modal la tu kot…kalau tak ada modal tak denya nak buat marketing hebat2…

    Reply

    KNizam Reply:

    active : yep aku pun rasa ada banyak modal. hehe 😉

    Reply

  3. ko bile nak buat canggeh cemtu???

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : tengah tunggu ko buat buku la dulu. pastu aku buat marketing. hehe 😉

    Reply

  4. owh! bangga giler khazanah alam negeriku yg terchenta diabadikan oleh omputih dengan sebegitu shantek.

    siap ngan bunyi “SAPE” (muzik traditional Iban) bila masuk ke website ni.

    kalaulah aku dapat design blog aku camni.pergh! kembang kemuncup 70hari 70malam hidung aku.

    mebi dia dapat fund/source dr krjn negeri sarawak gak.

    Reply

    KNizam Reply:

    aidilx : tuh la kan. siap dengan muzik sape lagi. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge